StoryEditor
Životsahrana u srijedu

Dok se iz Beograda vozio prema Splitu Anti iz ‘Zadruge‘ umrla majka. Vesnina posljednja želja bila je da vidi sina, ali producenti ga nisu puštali iz showa: ‘Jako mi je teško, jedva govorim...‘

Piše Vinko Paić
8. studenog 2021. - 22:56
Ante Baždarić snimljen s Oljom 'vampiricom' na splitskom Žnjanu prije nego što su ušli u 'Zadrugu'.Josko Supic/Cropix

Splitski ugostitelj Ante Baždarić (25) koji se od početka rujna natječe u kontroverznom srpskom reality showu Zadruga ostao je bez mame Vesne koje je u splitskoj bolnici preminula u subotu od posljedica teške bolesti.

Njezina je posljednja želja, saznajemo, bila da prije smrti vidi Antu. Iako je njegova prijateljica još od prošlog utorka na brojeve koje joj je Ante ostavio prije ulaska u kuću svakog dana pisala i zvala produkciju showa - oni joj nisu odgovarali.

U petak je preko društvenih mreža odlučila alarmirati voditeljicu Zadruge Dušicu Jakovljević koja je Antinoj prijateljici obećala da će sve kazati ljudima iz produkcije i još iste večeri Splićanin je pušten iz showa.

Poslali su ga na autobus koji je iz Beograda prema Splitu krenuo u večernjim satima. Međutim, kad je u subotu ujutro stigao, Antu je, nažalost, dočekala vijest da mu je mama umrla.

Vesna će biti pokopana u srijedu na Lovrincu, a sudeći po Antinim statusima na Instagramu, čini se da se ne želi zamjeriti producentima 'Zadruge'. Moguće da je jedan od razloga taj što se nakon majčina pogreba opet planira vratiti u show.

- Žao mi je što nisam stigao čuti riječi svoje majke zadnji put. Produkcija showa nije kriva što nisam stigao na vrijeme. Jednostavno je došlo do takve situacije. Takva je procedura i oni su izašli u susret koliko su god mogli, napisao je Baždarić.

Večeras je za pink.rs kazao i da je shrvan zbog majčina gubitka.

- Jako mi je teško. Jedva i govorim. Bio sam jako vezan za majku, a sada je nema više. Borila se s rakom pluća, podmukla bolest koja joj nije davala mira. Nije uspjela. Sahrana je u srijedu i sad moram biti jak da je dostojanstveno ispratim. Uz mene su u najtežim trenucima porodica i prijatelji, držim se nekako, poručio je Ante.

Njegova majka, osim Ante, iza sebe ostavlja supruga Renata, sina Josipa i kći Ivanu.

item - id = 1141435
related id = 0 -> 1139836
related id = 1 -> 1139818
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. studeni 2021 23:00