StoryEditorOCM
ŽivotBILLY POTTER

Dobitnik Emmyja: ‘Moram prodati svoju kuću zato što smo u štrajku. I ne znam kada ćemo se vratiti na posao‘

Piše SCENA SD
10. kolovoza 2023. - 07:31
US actor and singer Billy Porter arrives for the celebratory event for Fox‘s ”Accused” at The Abbey in West Hollywood, California, on January 30, 2023. (Photo by Robyn BECK/AFP)Robyn Beck/Afp

Glumac Billy Porter, koji je poznat po filmovima kao što su ‘The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy‘, ‘Pepeljuga‘ i ‘Pose‘, rekao je da je zbog aktualnih štrajkova WGA i SAG-AFTRA prisiljen prodati svoj dom u New Yorku, unatoč tome što je njegov novi film ‘Pose‘ ima komercijalni uspjeh.

Glumac je za Evening Standard rekao: "Moram prodati svoju kuću. Ne znam kad ćemo se vratiti na posao."

Još 2021. glumac je rekao Conde Nast Travelleru da je njegova kuća koja se nalazi na jednom hektaru zemlje prvi dom koji je ikada posjedovao, a nadalje je za Evening Standard rekao da su dva njegova nadolazeća projekta ukinuta jer je Hollywood i dalje u zastoju zbog štrajkova.

"Trebao sam glumiti u novom filmu i u novoj televizijskoj emisiji koja počinje u rujnu. Ništa od toga se sada ne događa."

Glumac-pjevač koji je zagovornik LGBTQ scene i veliki aktivist na tom planu kupio je imanje još u listopadu 2020. i platio ga 1.400.000 dolara zajedno sa svojim sada bivšim suprugom Adamom Smithom, od kojeg se razišao u srpnju.

Trenutna vrijednost kuće je preko 2.300.000 dolara, riječ je o velikom i raskošnom imanju, s četiri spavaće sobe i pet kupaonica koje datiraju iz 1970. godine.

Billy Porter nije prvi glumac koji je upao u probleme zbog štrajkova jer su mnogi drugi glumci prošli kroz financijske gubitke zbog toga što su njihovi projekti ili odgođeni ili potpuno ukinuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 20:56