StoryEditor
ŽivotUrnebesna Mitzy

Djevojka s Lošinja ostavila je papigu samu kod kuće s upaljenim sapunicama, kad se vratila dočekalo ju je pravo iznenađenje

Piše L.L.
17. travnja 2018. - 18:50
download

"Odem na posao, pustim joj tv, vratim se doma, ona priča turski!", požalila se Sanda Polonijo, djevojka s Malog Lošinja, na Facebook stranici Papige.info.

Radi se, naime, o njenoj ljubimici Mitzy, ženki papagaja afričkog sivog žakoa, koja je pametna na štetu svojih sustanara. Kad god, naime, papigu ostave samu kod kuće s upaljenom televizijom, ona ih danima terorizira svime što je naučila. A uči jako brzo i jako puno, što potvrđuje video.

U Mitzyinom slučaju to je iznimno simpatično i nadasve duhovito, stoji, ali ovoga puta 'rafal' u obliku turskih frazi je nezaustavljiv.

"Papige nikako ne vole biti same i kad ih se zapostavi, znaju same sebi čupati perje. Zato joj svaki put kad idemo van iz kuće ostavimo upaljen televizor ili pustimo da se vrti YouTube. A turskih serija ima koliko hoćeš, pa brzo pokupi zvukove", objasnila je za Telegram Polonijo.

Osim što Mitzy voli puno 'ćakulati', omiljena aktivnost joj je i slanje pusa, što potvrđuje urnebesni video koji je objavila njena vlasnica.


 

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 06:56