StoryEditor
ŽivotKAKVA SLUČAJNOST

Djevojka nesebično udomila starijeg psa i saznala da je riječ o njezinu ljubimcu iz djetinjstva: 'Ni u najluđim snovima ne bih pomislila da ću ju ponovno vidjeti'

Piše L.L.
15. rujna 2019. - 20:18

Društvenim mrežama i stranim medijima ovih se dana širi priča Nicole Grimes, djevojke koja je udomila starijeg psa te je ubrzo saznala da je riječ o njezinom ljubimcu iz djetinjstva.

Iako se cijela situacija odvijala protekle godine, sada se ponovno našla u središtu interesa zahvaljujući stranici Bored Panda koja je prenijela Facebook status sretne djevojke. 

- Kad sam bila djevojčica, prije nego je na svijet stigao moj brat, očajnički sam željela štene. Simpatično malo štene koje bi mi bilo najbolji prijatelj. Moja baka, koja je u međuvremenu preminula, kupila mi je prekrasnog, pahuljastog psića imena Chloe. Baka i mama su me jednog dana pokupile iz škole, a u bakinom krilu ugledala sam to štene s ružičastom mašnom. Odmah sam je zavoljela. Nažalost, otprilike četiri godina nakon toga moj je otac dobio novi posao i nismo sa sobom mogli povesti Chloe pa sam je se morala odreći. Bilo je tako teško - napisala je Nicole te je nastavila.

-  Dali smo je udruzi Washington Humane Society i nikad nisam saznala što se kasnije događalo s njom. Prije nekoliko dana vidjela sam objavu Facebook prijateljice u kojoj je tražila smještaj za starijeg psa. Izgledala je vrlo slično mom nekadašnjem psu... I dijelila je isto ime... Odmah sam rekla da ću ju uzeti. Kada je stigla, brzo se uklopila. Bilo je nešto posebno kod nje. Ponašala se baš kao moja Chloe nekada, radila je iste stvari kao moja stara Chloe. U srcu sam jednostavno osjećala da je to ona - podijelila je Grimes na Facebooku.

 

 

- Chloe je kod djevojke od koje sam je dobila provela dvije godine. Ranije je bila kod vlasnika koji je u međuvremenu preminuo pa je djevojka kontaktirala njegova nećaka. On je rekao da ju je udomio iz Washington Humane Societyja i da se tada već zvala Chloe - objasnila je Grimes.

- Moja mama je nazvala Humane Society, gdje smo je mi čipirali prije dosta godina i dali su mojoj mami njen broj. Jutros sam je odvela kod veterinara na pregled i brojke su se poklopile. Moja se mama molila za neki znak od pokojne bake i znamo da je ovo taj znak. Toliko sam sretna i uzbuđena što ponovno imam svog voljenog psa i što ju mogu voljeti do kraja njezina života. Ni u najluđim snovima ne bih pomislila da ću ju ponovno vidjeti - uzbuđeno je poručila Nicole.

 

 

 

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 01:47