StoryEditorOCM
ŽivotSTROGA PRAVILA

Da, ona je seks bomba, ali ne - ona se ne seksa: ‘Želim da se muškarci trude oko mene, do tada - celibat‘

Piše MOZAIK SD
19. svibnja 2023. - 19:17

Mislili ste da je pravilo ‘ništa prije trećeg spoja‘ otišlo u zaborav? E pa, prevarili biste se... Fenella Fox, 29-godišnjakinja iz Bristola, po zanimanju je model, a postala je poznata po svojoj odlučnosti da neće prakticirati seks prije trećeg spoja. Također bi željela stroža dobna ograničenja za seksualne radnice, piše Jutarnji list.

Kako prenosi Daily Star, Fenella je obećala da se neće upuštati u seks s muškarcima dok se oni ne potrude oko nje. Rezultat toga je to da je trenutno ‘u celibatu‘ jer je jedva bila intimna s nekim posljednjih godina.

"Trenutno sam u celibatu i sviđa mi se to! Bila sam oslobođena od seksa većinu svojih 20-ih. Imala sam samo jednog muškarca koji je bio dovoljno strpljiv da čeka i on je jedina osoba s kojom sam se seksala, jednom, u vjerojatno zadnjih pet godina", otkrila je.

Razlog ovakvog stava leži u tome što joj je već muka od seksualizacije, kojoj je bila izložena još kao djevojčica u školi. Dječaci oko nje znali su je dodirivati i pipati po tijelu bez njezina pristanka, a često su joj i dizali suknju pred drugima. Iako se svoje seksualnosti ne srami i rado je izlaže na društvenim mrežama, smatra da bi seksualni rad trebao imati stroža dobna ograničenja.

"Mislim da nije lako u potpunosti razumjeti što radimo u toj dobi i kome služimo. Ono što se može činiti kao nevino pitanje, poput ‘kada si izgubio nevinost?‘ ili ‘reci mi nešto o prvom seksu?‘, zapravo bi mogli biti stariji muškarci koji samo žele maštati o maloljetnicama. Njihovi obožavatelji mogu ih potaknuti da nose školske uniforme, kečke i medvjediće kako bi izgledali mlađe", objašnjava model.

 

I sama se suočila s osjećajem ograničavanja ili osuđivanja zbog izgleda, a govorili su joj i da nikada neće uspjeti kao model.

"Rekli su mi da ne mogu biti model jer sam niska i imam velike grudi pa je moj san osnovati agenciju koja neće odbiti nekoga poput mene", dodaje. Još u mladosti krenula je s prijavama u agencije za modele, no kako je bila starija i zrelija, shvatila je da će se morati skinuti ako želi to i postati.

"Mislim da je to tužno i velika šteta", ističe, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 09:53