StoryEditor
ŽivotKonačno se zna

Čitači s usana otkrili o čemu su pričali Harry i William nakon sprovoda svoga djeda

Piše PSD
18. travnja 2021. - 19:36

S obzirom na to da su prinčevi Harry i William zahladili svoje odnose o čemu se zna i iz slavnog intervjua koji su Meghan Markle i Harry dali Oprah Winfrey, svi su sa zanimanjem pratili kako će se ponašati jedno prema drugome u trenutku kada budu prisiljeni susresti se. Nažalost okolnosti ponovnog druženja bile su tužne pa su se braća vidjela nakon sprovoda svoga djeda Philipa.

Na sprovodu braća nisu stajala jedan do drugoga već je između njih bio rođak, a viđeni su kako razgovaraju tek nakon što je sprovod prošao. Na izlasku iz kapele sv. Jurja u Windsoru zastali su da popričaju. Prvo je s njima hodala i Kate Middleton, ali se onda elegantno izvukla iz te situacije i ostavila ih da popričaju sami.

image
Adrian Dennis/AFP

Do sada se nije znalo o čemu su prinčevi razgovarali, ali su za Mirror stručnjaci za čitanje s usana uspjeli otkriti što su komentirali. Oni tvrde kako su se princ William i princ Harry složili kako sprovod prošao baš onako kako bi to htio njihov djed.

Prema čitateljima usana, kad je vojvoda od Cambridgea skinuo masku s lica, rekao je: "Da, bilo je sjajno, zar ne."

Činilo se da je vojvoda od Sussexa odgovorio: "Bilo je kako je želio."

Kad su napustili kapelu sv. Jurja, William i Harry nakratko su razgovarali s nadbiskupom Canterbury.

Prema Expressu, William je bratu nakon razgovora rekao: "Apsolutno predivna ceremonija, a tek glazba."

image
Victoria Jones/AFP

Ubrzo nakon toga, Harry i William počeli su zajedno hodati prema dvorcu s Kate pokraj sebe, ali ona ih je ubrzo napustila da bi popričala s groficom Wessex. Braća su ostala sama, a stručnjaci za govor tijela kažu da su se činili opušteno. Nisu odavali znakove da se žele izbjeći ili da im je situacija u kojoj su se našli stresna. Osjeća se da su braća zajedništvo pronašli u tuzi koja ih je spojila.

Harry je zbog sprovoda po prvi put vidio obitelj od preseljenja u SAD sa suprugom Meghan Markle lani te nakon njihovog bombastičnog intervjua s Oprah Winfrey prošlog mjeseca. Intervju mu zamjeraju mnogi Britanci, kao i obitelj i rođaci, ali je princ Andrew pokazao razumijevanje za Harryja jer se i sam našao u lošem položaju zbog prijateljstva s pedofilom Jeffreyom Epsteinom.

Meghan Markle nije mogla doputovati zbog visoke trudnoće, a vjerojatno i zbog svih do sada navedenih razloga koji bi kod nje izazvali nepotreban stres.

item - id = 1092233
related id = 0 -> 1128029
related id = 1 -> 1127106
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2021 22:12