StoryEditor
ŽivotKAKAV ISPRAĆAJ

Čestitka koja će se dugo pamtiti: vodički vatrogasci zaustavili svadbenu povorku svog kolege, pogledajte nesvakidašnju snimku

Piše I. P.
28. listopada 2019. - 10:12
jvp_vatrogasci01-091019

Većina mladoženja na momačkoj večeri pozdravi se sa starim načinom života, proslavi s prijateljima jer, ulaskom u bračne vode, takvih slavlja uglavnom bude sve manje. No, to ne važi za Dalmatince, pokazao je jedan video iz Vodica.

Tamošnji vatrogasci pokazali su svom kolegi Goranu Mijatu da i dalje računaju na njega te da je posebni dan u njegovom životu i za njih važan, pa su ga odlučili uveličati, kako samo oni to znaju. 

Svojim sumještanima, vatrogascu Goranu  i njegovoj izabranici Mariji Dunat na nesvakidašnji način čestitali su na sklapanju braka. Zaustavili su svadbenu povorku te sirenama i bakljadom ispred vatrogasnog doma pokazali su koliko se raduju njihovoj ljubavi i zasnivanju obitelji.

Kolegi Goranu i njegovoj odabranici Mariji želimo sve najbolje u bračnim vodama....JVP I DVD Vodice

Posted by Vatrogasci - Oni su naši Heroji on Saturday, October 26, 2019

 

Video slavlja iz Vodica objavljen je na popularnoj Facebook stranici "Vatrogasci, oni su naši heroji", na kojoj se može vidjeti da su ovakve spektakularne čestitke običaj među pripadnicima vatrogasnih jedinica. Izdvojili smo još jednu snimku s vjenčanja u subotu u Novalji.

Kolegi i njegovoj odabranici želimo sve najbolje, u bračnim vodama DVD Novalja

Posted by Vatrogasci - Oni su naši Heroji on Saturday, October 26, 2019

Ove snimke pokazuju koliko zahtjevni posao vatrogasaca zbližava ljude koji su zajedno i kad je teško, a i kad se slavi.

#VODICE#VJENČANJE#VATROGASCI - NAŠI HEROJI#VATROGASCI SLAVLJE

Izdvojeno

05. srpanj 2020 16:03