Život'onda je ušetala ona'

Buduća sverkva na sinovo vjenčanje stigla u - vjenčanici! Mlada je bila šokirana, ali nastavak priče potpuno je neočekivan. Je li ovo opravdan razlog za takav čin?

Piše L. L.
23. lipanj 2019. - 15:57
2019-05-25T124114Z_2015068062_RC1590E87590_RTRMADP_3_TAIWAN-LGBT-WEDDING-BANQUET

Kao što je već dobro poznato, nije poželjno da gošće na vjenčanju nose bijele haljine kako ne bi zasjenile mladenku. Naravno, tog se pravila ne pridržavaju svi pa se tako poneka prijateljica ili daljnji rod "slučajno" od svih boja odluči baš za onu bijelu. Ipak, gospođa iz sljedećeg primjera otišla je korak dalje te je na vjenčanje svoga sina stigla u - vjenčanici.

Cijelu situaciju opisala je njezina snaha na Twitteru.

- Moja svekrva je na moje vjenčanje došla u vjenčanici - napisala je Amy Pennza.

- Nisam znala što planira odjenuti na moje vjenčanje, a ja ju nisam ni pitala - nastavila je svoju priču te se prisjetila samog jutra vjenčanja.

- Sve smo se okupile u maloj sobi u crkvi. Svugdje je bilo šljokica i spreja za kosu... Onda je ušetala ona i ugledala sam haljinu. Ne sjećam se točno toga dana, u izmaglici mi je, ali znam da sam joj kazala da bi ona mogla biti mlada - iskreno će Pennza.

Ipak, našla je razumijevanja za neobičan postupak svoje buduće svekrve. 

- Sretna sam što mogu kazati da je vjenčanje prošlo bez prolivene krvi i nitko nikog nije bacio u fontanu. Moja svekrva je odrasla u teškom siromaštvu i vjerojatno je iskoristila priliku da ponovno može odjenuti svoju vjenčanicu. Da, to mi je bio šok, ali ostala je zabavna uspomena, a, kao što znamo, neka se vjenčanja brzo zaborave.

Sada kaže da se osjeća grozno zbog toga, a nakon vjenčanja se više puta iskupila. Primjerice, kad sam tek rodila blizance, svaku je večer vozila na drugi kraj grada kako bi nam pomogla i spavala je na kauču - napisala je Pennza na Twitteru te za kraj zaključila:

- Budući da inače pišem romantične novele mogu još dodati i "nastavili smo živjeti sretno"... - kazala je. 

 

My mother-in-law wore a wedding dress to my wedding. So, yeah, top that one, Twitter. #weddingfail @jimmyfallon pic.twitter.com/IjqvnXT6Ps

— Amy Pennza (@AmyPennza) June 19, 2019

 

#VJENčANJE#VJENčANICA#SVEKRVA#MLADENKA