StoryEditorOCM
ŽivotVodeni Disneyland

Brojimo sitno do otvaranja spektakularnog aquaparka: smješten je nadomak Splita i jamči zabavu za sve generacije

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ/Anamaria Mikulić
13. lipnja 2024. - 14:16

Pronašli smo vodene tobogane, lazy river, umjetnu plaža s valovima, dječje bazene i igraonice – pravi raj za vaše mališane na svega sat vožnje od Splita. Da stvar bude bolja, dok djeca guštaju, na vama je samo da se opustite i uživate u fitness clubu, restoranima i barovima. 

Obližnji Šibenik postaje bogatiji za još jednu atrakciju, koja obećava da će postati omiljeno mjesto za zabavu i rekreaciju svih generacija. Aquapark Dalmatia sastavni je dio hotela Amadria Park grupacije, nalazi se u neposrednoj blizini plaže te će biti napravljen tako da ima mogućnost zatvaranja i grijanja, drugim riječima radit će tijekom cijele godine i po svim vremenskim uvjetima. 

Bez obzira tražite li adrenalinsko uzbuđenje, opuštanje ili kvalitetno vrijeme s obitelji, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za savršen dan. Ako planirate obiteljski izlet, strpite se još samo malo jer se Aquapark Dalmatia, zajedno sa novim vanjskim proširenim dijelom, otvara krajem lipnja, dok će unutarnji grijani dio, zajednos s wellnes clubom, biti spreman već za ovu jesen. 

Zabava za sve generacije

Kada se spomene aquapark, prve asocijacije obično su povezane sa zabavnim sadržajem za djecu – toboganima i bazenima koji obećavaju sate veselja za najmlađe. No, Aquapark Dalmatia dokazuje da vodena zabava može biti mnogo više od dječje igre, garantirajući nezaboravnu avanturu za cijelu obitelj i nudeći aktivnosti i sadržaje prilagođene svim generacijama.

image
/Aquapark Dalmatia

Djeca će uživati u tematskim bazenima, prskalicama i toboganima prilagođenima njihovu uzrastu, dok će tinejdžeri i odrasli utažiti želju za adrenalinskim vožnjama i izazovnim atrakcijama koje će im ubrzati puls. Od vrtoglavih tobogana i umjetnih plaža s valovima do mirnih laguna i bazena, svaki član obitelji može pronaći nešto po svom ukusu.

Kao omiljenu atrakciju brojni posjetitelji ističu dvjesto metara dugu "lijenu rijeku", niz koju se možete polagano spuštati na velikim prozirnim okruglim kolutima. Ova opcija idealna je za opuštanje, dok će sve ljubitelje vodene avanture ugodno iznenaditi najveća umjetna bačva vode u Hrvatskoj, s više od 2000 litara vode, koju se na posjetitelje ispušta u različitim vremenskim intervalima.

Za roditelje i odrasle Aquapark Dalmatia nudi opuštajuće zone, a od jeseni i wellness sadržaje. Posjetitelji ovdje mogu uživati u opuštajućim trenucima daleko od svakodnevnog stresa. Budući da ćete nakon vodene avanture sigurno i ogladnjeti, obradovat će vas kako ćete unutar aquaparka pronaći raznovrsnu gastronomsku ponudu restorana i barova s osvježavajućim napicima i ukusnim jelima.

image
/Aquapark Dalmatia

Vodeni Disneyland

U projektiranju sadržaja sudjelovala je najbolja svjetska struka industrije zabave, aquapark je izgrađen na osnovi projekta svjetskog lidera u opremanju i dizajnu zabavnih sadržaja, kanadske tvrtke WhiteWater, koja iste projekte radi i za svjetske brendove poput Disneyja, Legolanda i sličnih.

image
/Aquapark Dalmatia

– Vodili smo računa da stvorimo mjesto u kojem se svi članovi obitelji mogu zabaviti, bez obzira na dob. Želja nam je da svatko iz aquaparka ode s uspomenama za cijeli život. Kao što stari izraz kaže "ljudi mogu zaboraviti što ste rekli, ali nikada neće zaboraviti kako ste im omogućili da se osjećaju" – poručili su iz Amadria Parka. 

Vrijednost ukupne investicije iznosi visokih 21.000.000 eura. Aquapark se prostire na čak 36.000 m², s ukupnim dnevnim kapacitetom od 4000 gostiju i pripadajućim parkiralištem za više od 3000 automobila. 

Ukupno 820 metara tobogana, više od 300 različitih igraćih elemenata za djecu, najduža umjetna rijeka u regiji, više od 3600 m³ vodenih atrakcija, tri tematska restorana s biranim menijima za djecu i obitelj i luksuzni Wellness club od 1800 m², samo su dio ponude koja očekuje goste hotela Amadria Park grupacije, kao i vanjske posjetitelje.

Sigurnost i prepoznatljivost

Zabava i sigurnost dvije su riječi usko povezane s Aquaparkom Dalmatia, koji zadovoljava najviše sigurnosne standarde sa spasiocima, zaštitarima i kamerama, koji se stalno brinu za sigurnost gostiju.

Ovom investicijom Šibenik dobiva novu snažnu atrakciju kojom se mijenja cjelokupna slika destinacije, ista podupire zacrtanu strategiju turizma Republike Hrvatske i grada Šibenika u smjeru potrebe izgradnje sadržaja kojim bi se ojačala sadržajnost hotelskih kapaciteta u cilju potrebnog produljenja rada na cjelogodišnjoj razini.

– Nova atrakcija zasigurno će doprinijeti dodatnoj prepoznatljivosti i atraktivnosti regije Šibenika i brenda Amadria Park. Bitno nam je bilo napraviti odmak od isključivo sezonskog rada. Da bi se to dogodilo, nužni su nam sadržaji koji omogućuju cjelogodišnji rad. Upravo o takvom sadržaju se radi u novom Aquaparku Dalmatia i to je osnovni razlog ove investicije. Sam Grad Šibenik je jako puno napravio što se tiče razvoja destinacije i izgradnje sadržaja u cilju produljenja turističke sezone – objašnjavaju iz Amadria Parka. 

Također, ovaj aquapark je specifičan i zbog neposredne blizine plaže, što je velika rijetkost u cijelom svijetu. Zahvaljujući navedenom obitelj i djeca mogu u svoj savršen dan ukomponirati i sve zabavne sadržaje Aquaparka i sadržaj uređenih prirodnih plaža.

Cjelodnevna ulaznica za Aquapark, koji će zasigurno zauzeti posebno mesto na mapi najpoželjnijih obiteljskih destinacija, za odrasle će iznositi 35 eura, a za djecu 17,5 eura, odnosno 25 eura, ovisno o visini djeteta. Napominjemo da će se cijena prilagođavati ovisno o sezonskom periodu. 

Nestrpljivo vas čekamo da zajedno otvorimo sezonu kupanja u Aquaparku Dalmatia. Vidimo se u Šibeniku! 

SADRŽAJ NASTAO U SURADNJI S AQUAPARK DALMATIA 

image
/Aquapark Dalmatia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 14:16