StoryEditor

Britanski Channel 4 snima dokumentarac o Exitu

Piše PSD.
15. lipnja 2011. - 17:27
Jedna od najutjecajnijih britanskih televizijskih postaja, Channel 4, ovog će  posjetiti Novi Sad kako bi snimili dokumentarni film o jednom od omiljenih glazbenih odredišta europske mladeži – Exit festivalu.

Channel 4 će tijekom festivala snimiti specijalni film o Exitu, kao i o gradu i ljudima u kojem je nastao najveći festival u ovom djelu EUrope. Specijalno sudjelovanje u snimanju ovog filma imat će i oni koji žele predstaviti Novi Sad i Exit: od rođenih Novosađana, preko ljubitelja festivala, pa sve do stranaca koji su grad vidjeli drugačijim očima. Oni najzanimljiviji, najinovativniji i najzabavniji imat će priliku ispričati svoju priču gledateljima četvrtog programa britanske televizije.

Dolaskom Channel 4-a nastavlja se tradicija u kojoj britanski mediji izveštavaju sa Exita, nakon dolaska najveće britanske televizijske mreže prije dvije godine, BBC-ja. Exit je brojna priznanja dobio od više svjetski priznatih medija i organizacija, poput Observera, New York Timesa, nedavnog uvrštavanja u CNN-ovih devet najboljih svjetskih festivala, dok je prije četiri godine u Velikoj Britaniji proglašen i najboljim festivalom u Europi.

Dolazak Channel 4-a na Tvrđavu još jedno je u nizu priznanja na koje je Exit osobito ponosan.

Natječaj je otvoren od 15. lipnja do 1. srpnja za sve koji vole Exit, bez obzira u kom djelu svijeta živjeli. Želimo prikazati Novi sad i festival očima ne samo Novosađana, već i nekoga iz Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka ili Šibenika. Preporučite ono što smatrate najzanimljivijim u Novom Sadu – mjesto, pojavu ili osobu. Vaše pisane prijedloge, video snimke i / ili fotografije možete slati na filmski@exitfest.org.

Svi oni čiji prijedlozi budu korišteni za snimanje filma bit će nagrađeni VIP ulaznicom za EXIT Festival 2011.

foto: arhiv cropix


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 05:43