StoryEditorOCM
ŽivotZNAJU SE OD MALIH NOGU

Britanska kraljevska kuća priprema se za još jedno vjenčanje; Tko je Lindsay Wallace, milijunašica koju je Elizabeth II. već upoznala

Piše M.P.
29. siječnja 2022. - 08:30
Peter Phillips i tadašnja supruga Autumn Phillips prilikom vjenčanja princa Harryja i  Meghan Markle u Windsoru  2018. Gareth Fuller/afp

Peter Phillips, sin princeze Anne, već je upoznao svoju novu partnericu s bakom, kraljicom Elizabetom II., nakon razvoda od Autumn Phillips u lipnju 2020.

Četrdesetogodišnja kći je naftnog poduzetnika i nasljednica njegovog bogatstva koja je odrasla s Peterom i njegovom sestrom Zarom Tindall, budući da su svo troje pohađali ekskluzivnu školu Gordonstoun.

Prema izvorima iz kraljevske obitelji koje je konzultirao The Sun, Phillips i Wallace poznaju se od djetinjstva, ali nakon njihovih razvoda počeli su se više družiti sve dok nisu odlučili započeti vezu.

Isti izvori ističu da je Peter Phillips toliko uzbuđen zbog svoje nove veze da je već upoznao svoju novu partnericu s kraljicom Elizabetom II, koja je odobrila vezu, piše Dail Mail.

Prema pisa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 02:29