StoryEditorOCM
ŽivotRALF I CORA

Brat Ferrarijevog velikana Michaela Schumachera uživa s partnerom, a njegova bivša objavljuje golišave fotografije

Piše MOZAIK SD
16. srpnja 2024. - 21:33

Bivši vozač Formule 1 Ralf Schumacher (49), mlađi brat sedmerostrukog svjetskog prvaka i Ferrarijevog velikana Michaela, objavio je u nedjelju da je u istospolnoj vezi.

"Najljepša stvar u životu je kada uz sebe imate pravog partnera s kojim možete sve podijeliti", napisao je ispod fotografije na kojoj su on i drugi muškarac s rukama jedan oko drugoga, gledajući zalazak sunca nad oceanom.

Jedini drugi poznati muški gay vozač u povijesti Formule 1 bio je pokojni Britanac Mike Beuttler, koji se utrkivao od 1971. do 1973. i umro 1988. godine.

Ralf Schumacher osvojio je šest Grand Prixa u 11-godišnjoj karijeri koja je završila 2007. Prethodno je bio u braku s Corom, s kojom ima sina Davida (22).

"Jako sam sretna što si napokon pronašao nekoga s kim se osjećaš ugodno i sigurno ... 100% sam uz tebe tata i želim ti sve najbolje i čestitam", napisao je David na Instagramu.

Njemačka glumica Carmen Geiss, bliska prijateljica, nazvala je Schumacherovog partnera Etienneom i objavila fotografiju para na vlastitom Instagram profilu.

"Danas je on (Ralf) priznao svoju homoseksualnost", rekla je. "Ovaj korak za njega je bio čin oslobođenja i samoprihvaćanja. Bila je to hrabra odluka koja je dugo sazrijevala u njemu i on je sada pun ponosa i samopouzdanja.

"Njegov izlazak nije samo osobni trijumf, već znak da je konačno u stanju živjeti i voljeti svoj pravi identitet bez straha i srama."

Bivša supruga, njemačka glumica i voditeljica, nakon razvoda 2015. godine počela je objavljivati golišave fotografije pa je, između ostalog, pozirala i za Playboy. 

- Volim svoje tijelo i zašto ga ne bih pokazivala drugima? Imam 46 godina i još uvijek se osjećam ugodno u vlastitoj koži. Zašto ne bih podijelila fotografiju ili dvije u toplesu s javnosti? - kazala je jednom prilikom Cora.

Sin Davida je prekinuo svaki kontakt s majkom nakon što je otvorila profil na stranici za odrasle i počela snimati intiman sadržaj. 

image

Ralf i David Schumacher 2022. godine

Juergen Tap/Dpa Picture-alliance Via Afp
image

Ralf Schumacher

Rolf Vennenbernd/Dpa Picture-alliance Via Afp
image

Ralf i Michael Schumacher

Toshifumi Kitamura/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 10:03