StoryEditorOCM
Život‘iscjelitelj’ sa srebrnjaka

Bracina seansa nema slike, ali ima tona: na Gripe došlo šezdesetak ljudi

Piše PSD.
8. srpnja 2014. - 00:23
Iscjeljitelj Braco sa Srebrnjaka, točnije njegov glas okupio je u ponedjeljak navečer u kongresnoj dvorani SC Gripe šezdesetak Splićanki i Splićana na prvu u nizu seansi koje će se u tri navrata održavati do rujna.

Budući da Bracu, odnosno Josipa Grbavca, prati glas čudotvorca koji pogledom, knjigama ili razgovorom pomaže ljudima u svim nevoljama, očekivali smo i tijekom splitske ‘prisutnosti glasom’ da će se nešto zbiti.

 No, osim jedne žene koja se gingolavala za vrijeme dok je Bracin umirujući glas tekao sa zvučnika, nije bilo većih uzbuđenja. Prave stvari, kažu nam Bracini suradnici, događat će se danima nakon susreta s njegovim glasom.

Organizator Bracinih lokalnih grupa Damir Kovačević objasnio nam je uoči susreta kako iscjeljitelj sa Srebrnjaka ne želi reklame, a energija koja teče kroz njega tolika je da se prelijeva na sljedbenike čak i kad njega nema, kao ovog puta.

Lagana muzika, zatvorene oči, ruke niz tijelo, i ‘susret s Bracinim glasom’ mogao je započeti:

- Moja snaga je uz vas koji to priželjkujete... Tu sam da vas prigrlim iskrenom toplinom i ljubavlju... Hoćete li dobiti ono što tražite ovisi o Izvoru koji će odlučiti kome će se želje ispuniti... Izvor je nepresušna energija koja će vas učiniti sretnijima, veselijima, zdravijima, vas i vaše bližnje... Ja, Braco bit ću tu kad god poželite, omogućit ću da se napojite s ovog Izvora... - moglo se čuti sa zvučnika.

D. ŠARAC
Foto: Paun Paunović / CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 19:31