StoryEditor
ŽivotTEŠKA ODLUKA

Bojana Maglaić nakon deset godina prekinula vezu sa Zlatkom Matešom, koja je intrigirala javnost: Jednog dana voljela bih imati vlastitu obitelj...

Piše PSD
10. rujna 2020. - 11:51
Zlatko Mateša i Bojana Maglaić prošle godine na reviji Snježane MehunŽeljko Puhovski/Cropix

Ovaj tjedan obilježile su vijesti o ljubavnim sastancima i rastancima poznatih muškaraca zrele dobi.

Svi mediji su prenijeli podatak da će glumac i glazbenik, skiper i poduzetnik Frano Lasić u sedmom desetljeću života po četvrti put postati otac, a Gloria je donijela ekskluzivno vijest da su, nakon deset godina veze, prekinuli Zlatko Mateša i Bojana Maglaić.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, bivši vaterpolist i političar, 71-godišnji Mateša, godinama je intrigirao javnost svojom vezom s menadžericom za korporativne korisnike u Hrvatskom Telekomu, 37-godišnjom Bojanom Maglaić.

- Osjećam da trebam dati priliku novim stvarima i izazovima. Nakon 10 godina predivne veze odlučila sam krenuti dalje, nekim novim životnim putem.

Jednog dana voljela bih imati vlastitu obitelj - rekla je Bojana za Gloriju.

Dodala je kako su oboje dugo razgovarali o tome te kako je Zlatku objasnila što želi u budućnosti.

image
Ovog ljeta na Adria touru u Zadru
Luka Gerlanc/Cropix


- Podržava me u tome. No, lagala bih kad bi rekla da je bilo lagano. Svaki rastanak s voljenom osobom je težak. Tugu nam olakšava to što sada imamo kvalitetan prijateljski odnos - ispričala je Bojana o vezi koju su svi promatrali s velikom znatiželjom.

Menadžerica je ispričala i kako je svojevremeno proživljavala mobbing zbog ove veze, a i njezinim roditeljima je trebalo vremena da prihvate da im se kćer zaljubila u 34 godine starijeg muškarca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

10. rujan 2020 14:07