StoryEditor
Životna pravom putu

Blanka: Sramim se što sam Bogu okretala leđa

Piše PSD.
29. kolovoza 2013. - 23:43
Da je Blanka Vlašić vjernica nije ništa novo. U brojnim intervjuima često nam je znala otkrivati kako se u teškim trenucima svoje karijere, a bilo ih je nažalost jako puno, okretala vjeri, pa je i tijekom priprema za aktualnu sezonu tražila duhovni mir.

Ovog utorka je i u splitskom sjemeništu na Katehetskoj ljetnoj školi svjedočila o svojoj vjeri s još nekoliko zanimljivih izjava.

- Mene kao osobu dosad se mjerilo kroz centimetre, ali sam shvatila da je život nešto puno više. To me smirilo i opustilo. Sada znam da što god se dogodilo sutra, to nije važno jer sam konačno na pravom putu. Imam onoga tko me vodi i tko mi želi dobro. Osjećam kako je ranije život prolazio pored mene, živjela sam kao da je svaki dan generalna proba i veliko je pitanje da sam dostigla uspjeh kojem sam težila, bi li me to ispunilo - rekla je Blanka.

Osvrnula se i na davne dana kada nije bila toliko prisna s Bogom.

- Sramim se što sam Bogu okretala leđa, a nekako  sam znala da je stalno tu – kazala je Blanka.

Splitska skakačica u vis izbjegava javno govoriti previše detaljno o vjeri, no otvorila se, eto, na vjerskom skupu, a njezine je misli mprenjela jedna od vjeroučiteljica na blogu magnifikat.blog.hr.

U mladosti nije toliko mislila o nekim stvarima, i zdravlje, a dijelom i vjeru je uzimala zdravo za gotovo. Sada se u zrelijim godinama postepeno promijenila, a među tim promjenama je i odnos prema Bogu.

P. S.
Foto: Arhiv CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. listopad 2020 07:44