StoryEditor
ŽivotMELEM NA RANE

Blagoslov nakon obiteljske tragedije: Christina i Josip Šimunić šetnjom po gradu potakli priče o velikom, sretnom događaju

Piše M.K.
21. ožujka 2019. - 14:36
simunic000

Šetnja centrom Zagreba bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Josipa Joea Šimunića i njegove supruge Christine izazvala je lanac vijesti o očitom sretnom događaju u obitelji koju je lani zadesila prestrašna tragedija.

Lani su Joe i Christina pretpjeli užasan šok: njihova trogodišnja kćerkica Luciana preminula je od posljedica encefalitisa izazvanog virusom gripe. Ako je suditi po objavljenim fotografijama, Christina Šimunić je u drugom stanju, a tako navode i 24sata.

Šimunići su prošle godine s javnošću otvoreno podijelili svu bol zbog golemog gubitka, ali i imali potrebu alarmirati roditelje da cijepe svoju djecu protiv gripe.

“Da smo dovoljno znali o opasnostima gripe, to cijepljenje sigurno ne bismo preskočili. Istina, nikad nam nije ni predloženo cjepivo, a nije ni obvezno niti je preporučeno za zdravu djecu u Hrvatskoj.

Poslije smo vidjeli da druga pravila vrijede u Kanadi, Australiji i SAD-u. Tamo je, naime, preporuka da se djeca cijepe poslije šestog mjeseca života, jer se djecu do pete godine tretira kao visokorizičnu skupinu"  ispričala je Christina Šimunić za Jutarnji list.

Poznatom paru najviše je snage da se nose s tom silnom boli dao sin Jura, a nedvojbeno će veliku sreću donijeti i dolazak novog člana familije.

#JOE ŠIMUNIĆ

Izdvojeno

04. srpanj 2020 15:57