StoryEditorOCM
ŽivotPRIČA S REDDITA

Bijesna na bogatog tatu: ‘Počeo je izlaziti s djevojkom koja je mlađa od mene! A onda sam mu ja dovela novog dečka...‘

Piše MOZAIK SD
18. lipnja 2024. - 06:22

Objava na Redditu djevojke od 26 godina pobudila je pažnju. Djevojka je opisala situaciju sa svojim bogatim ocem koji je prije dvije godine napustio obitelj te sada započeo vezu s vrlo mladom djevojkom, mlađom čak i od nje.

"Moj tata (57) počeo je izlaziti s Becky (25) prije 4 mjeseca. Ja imam 26 godina, a moj tata i mama (54) razveli su se prije dvije godine, a ovo je njegova prva veza (koliko ja znam) otkako su prekinuli.

Moj tata je postao "bogataš koji izlazi s mladom bimbo djevojkom" i zbog toga se moja mama osjeća kao smeće. On i Becky imaju takav odnos da me to tjera da se zapitam kako on vidi žene.

image
Shutterstock

Pokušala sam mu objasniti da mi njihova veza stvara nelagodu, ali on ne želi slušati i umorna sam od njegovog očitog nepoštivanja i odbacivanja mojih osjećaja.

Ovaj vikend je bio Beckyn rođendan, a moj tata je priredio veliku vrtnu zabavu i pozvao djevojku i svoje prijatelje i poslovne partnere. Ja sam mu se odlučila osvetiti. Našla sam starijeg čovjeka i odlučila ga dovesti kao svog partnera. Koliko on ima godina? Ima 62 godine, pa ga nazovimo "stari Joe". Ako je tatina djevojka mlađa od mene, onda je prikladno da moj novi dečko bude stariji od njega!

Rođendan je počeo, ponašam se najbolje što mogu pred ocem i njegovim prijateljima, pravim se kako sve to podržavam i kako mi je njegova veza u redu, a potom se pojavio moj "novi dečko". Iskreno, bilo je divno upoznavati sve njegove prijatelje s mojim "dečkom" i gledati njihove zbunjene izraze lica", ispričala je.

image
Shutterstock

"Rekla sam mu: ‘Što nije u redu, tata? Ne izgledaš dobro. Becky, donesi tati lijek za srce, ovaj rođendan je previše za njega!‘ A onda sam sjela Joeu u krilo, htjela sam biti besramna poput njegove djevojke dok se motala po mom tati. Ne mogu riječima opisati koliko je bilo zabavno gledati ga kako se ljuti s druge strane stola, ali što je mogao reći kad je radio istu stvar? Joe me zatim vodio "na privatnu vožnju brodom". Tata me zove svaki dan bez prestanka i ja ga ignoriram. Međutim, poslala sam mu poruku da mi preporuči lijek za erektilnu disfunkciju kako bih ga mogla kupiti Joeu. Zadovoljna sam osvetom i nadam se da sada razumije kako sam se osjećala”, objasnila je.

Završila je rekavši kako se nada da je ovaj potez njezinog oca naučio kako poštovati žene. "Ne sviđa mi se ideja da moj tata tretira drugo ljudsko biće kao seksualni objekt i to radi pred mojim očima. To je tužno. Ako već želi biti s nekom mlađom u takvoj vezi, jasno je da ga ne mogu natjerati ni spriječiti, ali tražim li previše ako želim da pokaže malo poštovanja prema svojoj kćo i da je drži podalje od mene,” napisala je djevojka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 06:38