StoryEditorOCM
ŽivotSPASILI SU JE

Banda motorista promijenila joj život: ‘Silovao me očuh, tuširala sam se u odjeći i strepila - a onda sam ih upoznala‘

Piše MOZAIK SD
24. veljače 2023. - 14:35

Djevojčica čije je kodno ime Jennifer s 10 godina našla se pred velikom prekretnicom u životu, prenosi Biscani.net.

Njezino je djetinjstvo prestalo u jednom dahu, a noćnim morama koje su je čekale, činilo se, nije bilo kraja.

image
Screenshot/ Youtube

Sve je započelo kad se njezina majka preudala. Jenniferin očuh počeo je tuči, seksualno napastovati i naposljetku - silovati. S obzirom na situaciju u kojoj se našla, djevojčica nije mogla jesti ni spavati i živjela je u konstantnom strahu.

image
Screenshot/ Youtube

”To su bili najgori dani mog života” izjavila je Jennifer, koja je odrasla i odlučila ispričati svoju priču.

Ona je s 12 godina priznala majci što joj radi očuh, a ona je odmah pozvala policiju. Očuh djevojčice je odmah bio uhićen, ali nažalost, slučaj je na sud mogao doći tek za 3 godine. Djevojčica je, iako na sigurnom, još uvijek bila lošeg psihičkog stanja. Imala je suicidne misli, patila je od nesanice, osjećala se slabo i stalno se psihički i fizički spremala na borbu sa zlostavljačem. Bojala se čak i tuširati, osim ako su sva vrata i prozori bili zatvoreni - i ako je bila odjevena.

image
Screenshot/ Youtube

U tom periodu života je upoznala motorista Tombstonea. On je  bio član čitave grupe motorista koji se bore za prava zlostavljane djece, a njihova uloga je zaštita obitelji koje su prošle različite vrste tortura. Kada bi ih netko pitao pomoć, oni bi došli u roku od 24 sata i čuvali njihove kuće.

Uz njihovu prisutnost, ova djevojčica napokon se osjećala sigurno. Čak i danas, dok je njezin očuh još uvijek u zatvoru, oni je ne napuštaju. Jennifer je zbog toga okrenula novo životno poglavlje - radi i studira i raduje se svojoj budućnosti. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 20:16