StoryEditorOCM
ŽivotNEOBIČAN PAR

Baka Cheryl (61) već ima sedmero djece i 17 unučadi, ali odlučila je sa svojim 37 godina mlađim suprugom (24) pronaći surogat majku koja bi im rodila dijete; Komentari su različiti

Piše M.P.
14. siječnja 2022. - 13:43
Quran McCain (24) i njegova supruga Cheryl McGregor (61) često dijele videa sa svojim pratiteljima na TikTokuQuran Mccain/Swns/Swns/Profimedia

Popularni par s TikToka, 61-godišnja baka Cheryl McGregor i njezin novi suprug Quran McCain (24) objavili su da planiraju imati svoje prvo zajedničko dijete surogat majčinstvom.

McCain i njegova supruga, majka sedmero djece upoznali su se 2012. godine dok su oboje radili u lancu brze hrane Dairy Queen, kada je on imao samo 15 godina.

image
Neobičan par
Quran Mccain/Swns/Swns/Profimedia

U međuvremenu su izgubili kontakt, a ljubav između njih rodila se tek kasnije, kada je 2020. susreli u trgovini u kojoj je Cheryl radila kao blagajnica. Odmah je zaiskrilo i počeli su se viđati. Vjenčali su se prošle godine, a sada su kako tvrde, spremni za prinovu.

Cheryl već ima sedmero djece i 17 unučadi, ali par smatra da 'zaslužuje svoju djecu'.

Pokušali su, kažu, postati roditelji i prirodnim putem, ali su se radi Cherylinih godina odlučili na surogat majčinstvu ili posvojenje.

'Više nam se sviđa surogat majčinstvo, no čuli smo da je mnogo ljudi imalo pravnih komplikacija nakon rođenja djeteta', nastavio je Kuran.

'Tražimo dragu surogat majku koja je spremna potpisati ugovor da neće imati ništa s djetetom nakon njegovog rođenja.'

'Razumijemo da možda neću biti tamo sve vrijeme, ali ja vjerujem u njega. On će biti sjajan otac, on je odgovorna odrasla osoba. Naša obitelj također jako podržava našu odluku da imamo djecu, u početku su se dvoumili iz istih razloga. Međutim, sada je petero moje djece prihvatilo ideju i moja svekrva i ja zajedno snimamo video snimke', objasnila je Cheryl.

image
Vjenčali su se prošle godine
Mediadrumimages.com/@therealoliv/Media Drum World/Profimedia

Cheryl i Quran tvrde da je njihov seksualni život fantastičan i da između njih postoji velika kemija - unatoč tome što je on mlađi od njezine djece, a ona samo šest godina mlađa od njegove bake.

Ubrzo nakon što je par počeo izlaziti, počeli su objavljivati ​​svoje video uratke na TikToku i sada su postali viralne senzacije zbog razlike u godinama.

Njihovo intimno vjenčanje prenosilo se uživo na toj društvenoj mreži, a snimku je pogledalo na tisuće njihovih obožavatelja.

'Povezali smo se na duhovnoj razini. Bez obzira na situaciju, jednostavno postoji vibra koja nas povezuje kad god smo jedan pored drugog', zaključili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2023 06:04