StoryEditorOCM
ŽivotČEKAMO...

Astrolozi ističu da na datum 22. 2. 2022. dolazi do Plutonovog povratka, koji se inače povezuje s transformacijom i moći, a kroz povijest su ovakve tranzicije bile obilježene značajnim promjenama

Piše MOZAIK SD
22. veljače 2022. - 15:29

Današnji datum, 22.2.2022. je poseban po brojevima koje ga čine, a predstavlja matematičku rijetkost i neće se ponoviti u našem životu. Istovremeno datum je palindrom i ambigram.

Palindrom se, prema Oksfordskom rječniku, definira kao "riječ, fraza ili sekvenca koja se čita unazad kao unaprijed." Dok je ambigram, s druge strane, kaligrafski dizajn koji izgleda isto kada se gleda naopačke, piše Klix.

Pored zanimljive kombinacije brojeva, priča o ovom jedinstvenom datumu se ovdje ne završava. Još jedna činjenica koja je zaintrigirala korisnike društvenih mreža, posebno korisnike Twittera, jeste da datum pada u utorak, koji je drugi dan u tjednu.

U numerologiji broj 2 nosi posebno značenje i povezuje se s pojačanom intuicijom i osjetljivošću, kao i snagom i moći koja dolazi iz povezanosti i suradnje.

Dakle, datum koji se sastoji od šest dvojki, ovisno o tome kako ga napišete, vrijedilo je označiti u svom kalendaru.

image
Str/AFP

Rekordan broj parova u Aziji je zbog značenja datuma iskoristio priliku da održi svoje vjenčanje na 22. veljače 2022..

Broj 22 je čak značajniji od jednocifrenog broja 2, jer se smatra "glavnim brojem" u numerologiji, a ovaj poseban datum ne sadrži jednu, već se cifra 22 ponavlja tako da je duhovna energija posebno naglašena.

Analizirajući situaciju na nebu, astrolozi ističu da na ovaj datum dolazi do Plutonovog povratka, koji se inače povezuje s transformacijom i moći, a kroz povijest su ovakve tranzicije bile obilježene značajnim promjenama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 05:01