StoryEditorOCM
Životrazočaran je

Antonija razbjesnio detalj s računa iz restorana, večeru platio 250 eura: ‘Ma bezobrazno!‘

Piše MOZAIK SD
13. kolovoza 2024. - 22:20

Turist Antonio Barbeito za vrijeme izleta na Menorcu u Španjolskoj razočarao se zbog detalja s računa. Htio je luksuznu večeru, jer je večerao u ribljem restoranu gdje je večeru platio 250 eura, no ujedno je pokazao da cijeni svoj novac jer se požalio zbog naplate banalnog artikla s računa.

Naime, luksuzna večera koja je Antonia koštala 250 eura sastojala se od jastoga, tartara od škampa, prženih lignji, dagnji, sladoleda, gaziranog pića i kave.

Međutim, Barbeita je najviše zasmetalo to što je na računu bila navedena i čaša leda koju je platio čak 3 eura. Napisao je da je to izrazito bezobrazno.

Nije otkrio ime restorana

Antonio u svojoj objavi na Instagramu gdje je podijelio račun nije htio otkriti ime restorana, no napisao je da se nada da će odustati od naplaćivanja leda.

Rekao je da voli putovati svojom zemljom i podržavati lokalne ugostitelje, ali da mu se ne sviđaju ovakve prakse. Naime, problematično je što ugostitelji općenito pokušavaju iz turista izvući svaki novčić, pogotovo na razvikanijim mjestima gdje posjećenost ne ovisi toliko o kvaliteti usluge.

Česta metoda za dodatnu zaradu su skriveni troškovi i nejasne naknade na koje se turisti relativno rijetko žale, pa ugostiteljima to lako prolazi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 15:01