StoryEditorOCM
ŽivotNETKO DRUGI

Anthony se želi transformirati u izvanzemaljca: ‘Osjećam se bolje, ali morate znati da postoji i tamna strana‘

Piše MOZAIK SD
25. siječnja 2023. - 23:02

Anthonyju Loffredu odrezane su uši, nosnice i prsti tijekom transformacije kako bi izgledao kao vanzemaljac. Cijelo tijelo mu je također prekriveno tetovažama, a jezik mu je podijeljen kao kod zmije. Čovjek poznat kao Black Alien Project tvrdi da mu je ekstremni izgled donio zabranu ulaska u neke restorane.

Nije iznenađujuće da njegov izgled često privlači pozornost javnosti i sada tvrdi da se skriva kada ide u restorane. "Ako želim jesti u restoranu, ponekad mi konobar kaže da ne mogu jesti na terasi", rekao je Anthondy za LadBible TV.

Anthony kaže da je započeo svoje modifikacije i tetovaže jer se osjećao kao da je rođen u tijelu koje nije njegovo. Primijetio je da njegov izgled pomaže drugima da se osjećaju samopouzdanije, piše RTL.be.

"Postoje ljudi koji su mi zahvalili jer se sada osjećaju sigurnije. Sada im pogled drugih više ne smeta."

Anthony je prošle godine otkrio kako ga je njegov izgled spriječio u pronalaženju posla. Ova vrsta promjene nije samo tetovaža, to je nešto veće", rekao je gostujući u podcastu Club 113.

"To može biti pozitivno jer se osjećate bolje, ali morate znati da postoji i tamna strana."

Zaljubljenik u umjetnost rekao je da želi da ga tretiraju kao i sve ostale. "Ja sam normalan tip, radim, imam obitelj... Volim da me gledaju kao normalnog tipa koji ima posao, obitelj, prijatelja, djevojku, sve to. To je ono što me čini normalnim."

Anthony tvrdi da je njegova transformacija samo "46% potpuna" i da ima u planu još mnogo intervencija, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. ožujak 2023 05:14