StoryEditor
ŽivotSVE JE PROMIJENILA

'Za sada nema ni prozore, ni vrata, niti išta': nekad super popularna pjevačica iznenađuje radikalnim zaokretima, živjet će u glinenoj kućici uz rijeku

Piše M.K.
27. veljače 2019. - 10:49
banfic11-180817

O životu Ivane Banfić, pjevačice u 90-ima proslavljene nadimkom I. Bee, mogao bi se snimiti film. Bila je možda i najveća zvijezda dance scene, pionirka u mnogim projektima.

Njezini su stylinzi i nastupi bili beskompromisni, kao što je bez zadrške, prva i jedina na sceni, otvoreno pričala o zahvatu povećanja grudi kojem se planira podvrgnuti, štoviše pristala je da se za novine taj događaj i snima.

U dugogodišnjem braku s prvim suprugom Robertom Magićem nije dobila djecu, bila je posvećena karijeri, on joj je bio i menadžer.

Uvijek je bila i jedna od najzgodnijih pjevačica na estradi, a svoj fit izgled nije dugovala tek pukoj sreći, svakodnevni treninzi bili su njena dobra navikama u godinama kad se to i nije toliko podrazumijevalo.

Svu strast, entuzijazam i energiju koju je nekad ulagala u glazbenu karijeru, Ivana je, udajom za televizijskog producenta Kruna Ladišića, s kojim je dobila danas 10-godišnjeg sina Jana, pretočila u gradnju kvalitetnog obiteljskog okruženja i majčinstvo koje ju je silno usrećilo. I potpuno preokrenulo njezine prioritete.

No kako se kod ove Velikogoričanke nikad nije ništa odvijalo ni umjereno, ni odmjereno, tako je, gradeći idiličan privatni život, opet otišla korak dalje, pa grad i beton zamijenila selom. 

S obitelji je svila gnijezdo u Staroj Derenčini kraj Siska, gdje uzgajaju svoje povrće i voće. Nedavno se na Instagramu pohvalila kako je redizajnirala hodnik kuće i to tako što je koristila starinski valjak s uzorkom, tzv. valcne kako je objasnila, koji je nakon duge potrage uspjela naći i kupiti od jedne gospođe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

"Uzela malo boje i preuredila hodnik u staroj kući na seoskom imanju gdje trenutno boravim. Nekako su mi plavi tonovi baš dragi. Kupila sam starinski valjak sa uzorkom, original iz tog vremena.

Samo nisam stavila zlatne valcne, već plave i super su mi.. A i imala sam plavu doma, malo mašte i akcije i imam novo predsoblje... gušt" - pojasnila je uz objavljenu fotografiju.

No pjevačica koja ipak nije potpuno zamrznula svoju karijeru (snimila je pjesmu "Vrati me u disko" i nastupa na koncertima dancemaniji u čast) nije stala samo na tome.

S familijom se odlučila na gradnju kućice od gline, slame i drva u blizini rijeke Kupe.

"Vidjeli smo da na Vukovčici ima nekoliko takvih kućica i svidjelo nam se. Imali smo edukaciju nekoliko mjeseci kako se to radi jer je problem pronaći radnike. To je sve ručni rad, jako malo strojeva se koristi i kod nas nitko to ne radi pa moramo sami. Za sada nema ni prozore, ni vrata, niti išta da bismo se mogli tamo preseliti, ali hoćemo uskoro" - prenijela su 24sata izjavu Ivane Banfić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

Na vegetarijanstvo ju je potakao drugi posjet Indiji, u kojoj je nedavno sa suprugom proslavila 10 godišnjicu prosidbe.

"Tu su kravice slobodne i žive u prirodi. Mirne su i mazne. Toliko su nježne i smirene. Totalno drugačije od onih naših nesretnih zatvorenih u štale. S pretužnim očima. Bila sam prisutna kada se jedan mladi par svađao i nešto je on vikao na nju... Jedna kravica se našla u blizini i blago je prišla mladiću gurnula ga od nje, kao da ga je upozorila da to ne radi. Par se nasmijao na to i svađa je prestala. Otišli su zagrljeni.

Tu se u meni nešto prelomilo i odlučila sam prestati jesti govedinu, svinjetinu i ostale sisavce. Duboko me se taj događaj dojmio" - opisala je Ivana uz objavljenu fotografiju na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 09:48