StoryEditor
ŽivotSVI OPLAKUJU NOTRE-DAME

'Probudila sam se s ovakvim pogledom, ne smijemo se mrziti...': supruga Matea Kovačića podijelila depresivnu fotografiju i misli sa svog pariškog prozora

Piše Karmen Miletić
16. travnja 2019. - 15:38
izabel00

Strahovit požar koji je uništio simbol ljepote i povijesti Pariza, 850 godina staru crkvu Notre-Dame, rastužio je ne samo Francuze, nego i cijeli svijet, među njima i brojne poznate među Hrvatima, koje uz znamenitu katedralu vezuju emotivne osobne uspomene.

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, trenutno se nalazi u Parizu pa je sa mjesta događaja objavila fotografiju požara, ali i emotivnu poruku. 

"Kada se probudim s ovakvim pogledom i sa ovako tužnim mislima, shvatim da nismo uopće svjesni svih tragedija koje se događaju oko nas, te da su upravo ti tragični događaji razlog da se ujedinimo, da se povežemo kao ljudska bića i zatomimo mržnju" - napisala je Izabel, podijelivši depresivnu fotografiju sa svog pariškog prozora. 

Jelena Veljača na svom je Instagram profilu objavila osam godina staru fotografiju znamenite katedrale uz emotivnu poruku:

"Na moj rođendan prije osam godina snimila sam ovu analognu fotku. Kao da je suđeno da Europa koju znamo umre pred našim očima" - napisala je.

Iva Radić se također prisjetila svog boravka u Parizu, objavila je fotografiju pored Notre Dame uz slomljeno srce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A • R A D I Ć (@iva___radic) on


"Kad ti povijest nestaje pred očima" - napisala je Nevena Randeli, uz nekoliko fotografija sretnih trenutaka provedenih u Parizu sa suprugom Makom Vejzovićem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Igrač Barcelone i hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, također je na svom Instagram profilu objavio fotografiju vatrene stihije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on


Televizijska voditeljica Marijana Batinić uputila je tužan pozdrav katedrali kao i glumica Bojana Gregurić koja je na francuskom jeziku napisala: "Mnoga srca tuku za Pariz danas".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic) on

 

 

 

#IZABEL KOVAČIĆ#NOTRE DAME

Izdvojeno

07. srpanj 2020 19:55