StoryEditorOCM
ŽivotOtvoreno ruganje

'Nekome se danas pjeni pivo, nekome cijela nacija': evo kako se hrvatske firme 'sprdaju' s Englezima, Dalmacijavino 'preimenovalo' svoj hit napitak

Piše J. V.
12. srpnja 2018. - 21:49
36516438_210672979591925_1016693852171403264_n

Kako su se Englezi pred jučerašnju utakmicu u svojim medijima odlučili predstaviti kao bogovi, a prolazak u finale bio im je neupitan, danas je za Otočane uslijedio ne samo hladan tuš, već i (zasluženo) ruganje od strane hrvatskih navijača.

Nisu samo Hrvati "nagazili" protivnike; cijeli svijet se smije pompoznim unaprijed samoprozvanim prvacima, jer nema ništa slađe nego bahate glave malo ohladiti. Pa ih nisu štedjele ni domaće tvrtke i proizvođači koji su svoje šaljive ideje odlučili podijeliti i na društvenim mrežama.

Neke "baze" imaju više, neke manje smisla. Prednjače one od strane Karlovačkog piva, iz čijeg se stožera nisu libili poslati provokativnu poruku. 

"Nekome se danas pjeni pivo, a nekome cijela nacija", poručili su poraženim Englezima uz prigodnu "Hrvatsku čajanku".
 

 

Idemo dalje! ??

A post shared by Karlovačko (@karlovackopivo) on

 

 

Hrvatska čajanka je super. Nakon nje neki odu kući, a mi u finale.

A post shared by Karlovačko (@karlovackopivo) on


A iz Dalmacijavina odlučili su na društvenim mrežama predstaviti "limitirano izdanje" svojeg hit napitka Pipi. Curu s boce ukrasili su "tetovažom" engleske zastave, a piće preimenovali u - "Pa-pa". "Prvi šleper je već krenija za Englesku", dodali su.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. ožujak 2023 03:41