StoryEditor
ŽivotZANIMLJIV POTEZ

'Nađite posao...': ovaj je hotel odlučio stati na kraj 'samoprozvanim influencerima' koji žicaju besplatni smještaj

Piše L.L.
30. ožujka 2019. - 19:24

U doba kada gotovo svatko ima šansu postati poznat putem društvenih mreža, jedan je hotel odlučio stati na kraj "samoprozvanim influencerima".

Kako prenosi Mirror Online, osoblje White Banana Beach Club Siargao na Filipinima tvrdi kako im je dosta poruka koje primaju od ljudi koji žele besplatan smještaj i obroke u zamjenu za objavu na svojim društvenim mrežama. Stoga su odlučili poslati poruku svima putem svog službenog Facebook profila.

- Ljubazno bismo voljeli objaviti da White Banana nije zaiteresirana za "kolaobraciju" sa samoprozvanim influencerima. Poručujemo im da pronađu neki drugi način kako bi došli do besplatnog smještaja, pića i hrane ili da se pokušaju zapravo zaposliti. Želimo ugodan dan svima - stoji u objavi koja je podijeljena gotovo tri tisuće puta.

Ipak, iz hotela je naknadno došlo i objašnjenje kako nemaju ništa protiv "pravih influencera".

- Pravi influencer je onaj koji ne naglašava da je influencer. Oni su blogeri, surađivali smo već s njima i podržavamo ih. Postoje pravi influenceri koje ćemo pozvati ako nam zatrebaju, ali gledajte - pravi influenceri nikada nisu kontaktirali nas jer mi trebamo njih, a ne obrnuto - naglasili su.

- Kao netko tko radi u marketingu, mogu kazati da veliki influenceri nikada ne traže besplatne stvari. Oni traže dopuštenje za snimanje, odnosno fotografiranje i u zamjenu za to su plaćeni. Oni koji traže besplatne stvari su uglavnom oni koji imaju jako malo pratitelja - stoji u jednom od komentara na objavu. 

 

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 09:53