StoryEditorOCM
ZdravljeZAHVAT U TURSKOJ

Žena (28) u potpunom šoku: ‘Probudila sam se usred operacije i vidjela kako mi masnoću isisavaju iz trbuha!‘

Piše MOZAIK SD
26. kolovoza 2024. - 09:01

Cennet Lo (28) odletjela je u Bodrum u Turskoj u travnju kako bi se podvrgnula zatezanju trbuha, liposukciji i brazilskom podizanju stražnjice. Kako izvještava Daily Mail, ona je još uvijek u Turskoj jer su zahvati doveli do ozbiljnih komplikacija.

U intervjuu za ITV News, Lo je opisala kako se probudila usred operacije: "Sjećam se da sam se probudila i vidjela kako mi se masnoća isisava iz trbuha." Nakon povratka u Veliku Britaniju, bolovi su joj se pogoršali i morala je ponovno odletjeti u Tursku kako bi se izvršile ispravke.

"Počeo mi je rezati želudac bez anestezije"

Prema Daily Mailu, Lo je morala proći još četiri operacije od svog prvog zahvata. Govori o traumatičnim iskustvima, uključujući još jedno zatezanje trbuha bez njezina pristanka i uklanjanje mrtvog tkiva bez anestezije: "Počeo mi je rezati trbuh, bez lokalne anestezije, bez lijekova protiv bolova, ništa."

Četiri mjeseca kasnije, žena je još uvijek u Bodrumu nakon što je dobila ozbiljnu infekciju, što je dovelo do dva slučaja trovanja krvi.

image

Ilustracija

Shutterstock

Samantha (49) putuje u Tursku na estetsku kirurgiju - i gorko žali zbog toga

Samantha, 49-godišnja medicinska sestra i majka troje djece iz Buckinghamshirea, također je otputovala u Tursku kako bi se podvrgnula zatezanju trbuha i leđa. Željela je ukloniti 30 kilograma viška kože, ali operacije su se pokazale kao noćna mora, kako izvještava britanski Sun.

Nakon zahvata, Samanthi je bilo potrebno pet korektivnih operacija, tri presađivanja kože, a primila je ukupno 13 transfuzija krvi. Kad su sve operacije propale, morala se vratiti u Britaniju na privatno liječenje.

image

Ilustracija

Shutterstock
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 14:35