StoryEditorOCM
ZdravljeDOĐITE I GUŠTAJTE!

U nedjelju doznajte sve o zdravoj prehrani, tjelovježbi, disanju...

19. svibnja 2016. - 19:48

Županijska liga protiv raka - Split i udruga Dea Dia dance studio pozivaju građane na javnozdravstvenu manifestaciju “Zdravlje je moj đir”, koja će se održati ove nedjelje od 9 do 19 sati na trima lokacijama u Splitu – na Zvončacu, Sustipanu i u hotelu “Jadran”. Svečano otvaranje bit će na centralnoj lokaciji Zvončac (travnjak kod dječjeg igrališta) u 10.30.

Manifestacija se organizira treću godinu zaredom, s ciljem promocije zdravlja i zdravog načina života. Program obuhvaća predavanja, radionice, treninge, ples i zabavu sa stručnjacima koji se bave očuvanjem zdravlja uz aktivno sudjelovanje posjetitelja, a organizatori ističu kako je za građane sve besplatno.

Dodaju i kako će se na manifestaciji također izložiti štandovi raznih proizvođača ekološke hrane, kozmetike, ručnih radova, odjeće, knjiga o zdravlju.- Želimo promovirati zdravu prehranu, ples, tjelovježbu, boravak u prirodi, očuvanje okoliša, pravilno disanje, zabavu, smijeh, pjevanje... Pozivamo cijele obitelji da dođu, odjeveni u sportsku odjeću, i da se aktivno uključe u naš program. Naš cilj nije da ljudi dođu i gledaju, nego da otkriju koja im vrsta tjelovježbe najbolje odgovara i da s njom nastave i nakon manifestacije - poručuju organizatori.

Detaljne informacije mogu se naći na www.zjmd.com.hr i www.facebook.com/zdravljejemojdir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 09:41