StoryEditor
ZdravljeSeksi savjeti

Tajne ženskog orgazma: obratite pažnju, ove tri stvari ključ su zadovoljstva za vašu partnericu...

Piše M.Me.
9. ožujka 2017. - 11:53

Kao što ni razlike između plaća muškaraca i žena nisu dobra stvar, tako ni poražavajuća razlika u količini orgazama koje doživljavaju nije u redu.

Naime, prema istraživanju koje su na uzorku od 52.000 ispitanika proveli Sveučilišta Indiana i Chapman, a koje je uključivalo heteroseksualne, homoseksualne i biseksualne žene i muškarce, pokazalo je da 95 posto heteroseksualnih muškaraca svršava za vrijeme seksa s partnericom, dok orgazam doživi tek 65 posto heteroseksualnih žena, prenosi portal IFL Science.

S druge strane, 86 posto lezbijki prijavilo je da doživi orgazam za vrijeme seksa. U čemu je onda kvaka?


Postoji način da se ovi postotci dovedu u ravnotežu, tvrde znanstvenici koji su proveli istraživanje. Iako 30 posto muškaraca smatra da je vaginalni seks dovoljan da bi žena svršila, to nije baš tako. Postizanje ženskog orgazma kompleksnije od muškog, potrebno je u seksu primijeniti 'zlatni trio' akcija koje će osigurati da i žena svrši. 

Primjenom takozvanog 'zlatnog tria', postotak heteroseksualnih žena koje su doživjele orgazam popeo se na 80 posto, odnosno 90 posto kod lezbijskih parova, a uključuje strastveno ljubljenje, genitalnu stimulaciju i oralni seks.

Stoga, posvetite malo više pažnje i vremena zadovoljavanju žene u krevetu i iskušajte ovu tehniku - njoj će biti bolje, a vjerujte, i vama.

 

Izdvojeno

14. srpanj 2020 10:12