StoryEditor
Zdravljeone nemaju problem s vremenom

Samo tri su stvari bitne: lezbijke imaju češće orgazme od hetero žena, stoga, dajte, naučite napokon ponešto od njih!

Piše PSD/M.Dr.
16. ožujka 2017. - 15:24
lezb.JPG

Čini se da ipak možete naučiti nešto od žene koja voli grudi jednako kao i vi: lezbijke čini se, imaju češće orgazme od heteroseksualnih žena, pokazalo je novo istraživanje sa Sveučilišta Chapman.

Kada su i ispitivali lezbijke i 'straight' žene o njihovim seksualnim dojmovima saznali su da je 86 posto lezbijki doživjelo orgazam, za razliku od samo 65 posto heteroseksualnih žena. Samo je trećina tih žena doživjelo vaginalni orgazam za vrijeme seksualnog odnosa.

Nije lako dovesti ženu do vrhunca – a čini se kako su lezbijke u tome ipak u prednosti.

'One u potpunosti razumiju kako žene doživljavaju seks u fizičkom i psihičkom smislu, pa znaju čemu se više posvetiti tijekom odnosa kako bi sve i završilo orgazmom' - tvrdi autor studije doktor David Frederick sa Sveučilišta Chapman.

Bacite pogled na njihov seksualni priručnik. Izdvojili smo tri stvari koje lezbijke znaju o ženskom orgazmu – pa preporučamo da naučite nešto od njih, prenosi menshealth.hr.

1. Savjet prvi - Strpljen, spašen

Istražitelji su saznali da je vrijeme trajanja seksa – predigra se računa kao početak – jedan od najtočnijih pokazatelja hoće li ona doživjeti orgazam. Samo je oralni seks ispred ove varijable. Problem je u tome što se muškarci lakše uzbude, pa postoji šansa da sve prerano završi.

S druge strane, lezbijski parovi nemaju problem s vremenom. Štoviše, 74 posto lezbijki je navelo kako je prošli seksualni odnos trajao 30 ili više minuta. U isto vrijeme, manje od pola 'straight' žena je dočekalo granicu od pola sata.

Dakle, ciljajte svakako na tih 30 minuta u krevetu, uključujući predigru.

2. Savjet drugi -  Ključ je u oralnom seksu

Doktor Frederick potvrđuje: ništa bez oralnog seksa. Prema njihovim rezultatima, na prvom mjestu stvari zbog kojih će ona doživjeti orgazam je oralni seks. Nadalje objašnjava kako se lezbijke manje koncentriraju na vaginalni odnos, odnosno više se posvete oralnom seksu kada žele svršiti.

Oralni seks vam daje direktan pristup klitorisu, što je važno, jer većina žena treba klitoralnu stimulaciju na putu do orgazma, što je potvrdilo i istraživanje Instituta Kinsey.

3. Savjet treći - Zadovoljstvo je dvosmjerna ulica

Kada se heteroseksualni parovi seksaju, u većini slučajeva se to događa po ovakvom scenariju: seksate se, on svrši, seks završi, on vjerojatno zaspi i to je to.

Pa što to homoseksualni parovi rade drugačije?

'Lezbijke to obično rade naizmjence' - kaže Frederick dodavši da jedna partnerica doživi orgazam, a onda se ona potrudi da i njena partnerica svrši. Uglavnom se kod njih ne može vidjeti opisani scenarij prema kojem muškarac ejakulira i zaspe, pojasnila je.

 

#SEKS#LEZBIJKE#ORGAZAM

Izdvojeno

04. srpanj 2020 13:11