StoryEditor
ViralPogledajte ovo

Sjećate se njega? Mobitel koji je većina imala u nekom trenutku života preživio je nevjerojatno, a ovaj video to dokazuje. Mnoge je iznenadio

Piše L. L.
6. veljače 2020. - 19:17
Shutterstock

Sjećate li se Nokije 3310?

Naravno da je odgovor potvrdan. Riječ je ne samo o jednom od najkvalitetnijih i najotpornijih mobitela ikad, već i o onome koji je obilježio desetljeće. Mnogima je prvi ikad, a takvi se pamte i u vrijeme kad su nam smartphonei postali prirodni produžetak ruke.

Preživjele su svašta. Višesatna igranja "zmije" i pad s balkona na pločnik, udarce o beton i bacanje nakon što bi njihovo vibriranje na noćnom ormariću postalo neizdrživo. Još pamtite prepoznatljivi ringtone? Niste jedini.

Upravo se Nokije 3310 prisjetio neki entuzijast koji je svoj ponovni susret s legendarnim mobitelom objavio u obliku videa. Na kanalu OddlyTube testirao je može li izdržljivi aparatić preživjeti - eksploziju.

Kao što je i pretpostavio, a i velika većina gledatelja, eksplozija je uređaj raznijela na komade. No nakon što ga je sastavio, radio je baš kao i prije.

Komentatori su primijetili da je bila riječ o plastičnoj eksplozivnoj napravi pa je moguć da se tajna Nokijine izdržljivosti krije upravo tu. No, kako bilo, naštetila mu nije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2021 17:19