StoryEditorOCM
Trendjoš malo...

Tko kaže da nema shoppinga? U Hrvatsku stiže H&M-ov sestrinski brend, pregledali smo ponudu u webshopu i odabrali najbolje proljetne komade!

Piše Nina Glučina Ramadža
31. ožujka 2020. - 14:31

Dok smo god osuđeni na isključivo online kupovinu odjeće, webshopovi su nam sve na čemu možemo 'pariti oči'. Stoga imamo dobru vijest: u Hrvatsku napokon stiže brend Monki, odnosno njegova online trgovina. 

Monki je brend pokrenut 2006. godine, koji nudi odličan izbor odjeće, obuće i modnih dodataka po jako pristupačnim cijenama. Monki je H&M- ov sestrinski brend isto kao i &Other Stories, COS, Arket, Weekday, koji su nam također dostupni putem webshopova.

Za sve one koji su se zbog ovih brendova odlučivali na shopping izlete u inozemstvo ovo je odlična vijest jer sada će shopping moći obavljati iz udobnosti svojeg doma, a sigurni smo da je ovo izvrsna novost i za one kojima je dosadila dosadašnja ponuda brendova i žele nešto drugačije nositi ovog proljeća ali odvažnije i ne previše skupo.

Zavirili smo u aktualnu Monkievu kolekciju i odabrali 10-ak proljetnih komada koji su nam zapeli za oko. Zadatak zaista nije bio lagan jer je kolekcija mrak. Uvjerite se sami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 10:42