stdClass Object ( [id] => 1001037 [title] => U Splitu je otvoren 7. sajam vjenčanja "WEDDING DAY", najraskošnija manifestacija za najsretniji dan! [alias] => sajam-vjencanja-ovog-vikenda-u-spaladium-areni-je-top-destinacija-za-sve-koji-planiraju-uploviti-u-bracnu-luku [catid] => 375 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Ovog vikenda SPALADIUM Arena je top destinacija za sve koji planiraju uploviti u bračnu luku!

Budući mladenci, iskoristite ovu jedinstvenu priliku, posjetite do nedjelje Spaladium arenu i uz sajamske popuste organizirajte vjenčanje do najsitnijeg detalja. Ulaz za posjetitelje je besplatan. Uštedite vrijeme i novac jer raskošna i raznovrsna ponuda sajamskih izlagača zadovoljiti će i najistančanije ukuse.

Na više od 5.200 metara kvadratnih romantično uređene Spaladium arene posjetitelje očekuje čak 180 izlagača: od dvorana za vjenčanja, zlatara, slastičara, usluge cateringa, bajkovitih šatora, ambijentalne rasvjete, cvjećara i dekoratera, fotografa, pozivnica, pa do najsitnijih detalja.

Prvi dan "Wedding day" sajma vjenčanja je započeo svečanim otvorenjem na kojem je direktorica Sajma Gordana Franić zaželjela dobrodošlicu svim izlagačima i posjetiteljima naglasivši kako sajam "Wedding day" iz godine u godinu raste, što pokazuje važnost održavanja Sajma i utjecaj na razvoj malog i srednjeg poduzetništva u našoj županiji.

"Ponosna sam što smo u ovih 7 godina održavanja "Wedding day" sajma postali nezaobilazna manifestacija u regiji koja spaja najbolje iz svijeta vjenčanja".

"Cilj "Wedding day" sajma je očuvanje tradicije održavanja vjenčanja kao tradicionalnog obreda, a time i očuvanja društvene vrijednosti braka i obitelji što ujedno i izvanredno utječe i na povećanje nataliteta u Hrvatskoj te također na očuvanje zanata i ostalih poduzetničkih djelatnosti vezanih za ovaj događaj. Poznata su vam nastojanja Županije za poticanjem demografske obnove, s ciljem zadržavanja mladih, njihova lakšeg i bržeg zapošljavanja, pa me osobno razveselila činjenica da većina izlagača dolazi upravo iz naše županije, i što značajnu većinu u strukturi organizatora i izlagača predstavljaju žene i mladi. Nadam se da ćete svi u različitim događanjima, stručnim predavanjima, radionicama, modnim revijama i kuharskim natjecanjima kroz ova tri dana pronaći nešto i za sebe." -istaknuo je Anđelko Katavić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i EU integracije Splitsko-dalmatinske županije i dodao da je sajamska prezentacija jedan od najboljih načina promocije, a mi u Županiji imamo dvadesetak programa i pozivam izlagače neka se jave na natječaje.

Antonia Bašić iz HGK-a na otvorenju "Wedding Day" sajma vjenčanja naglasila je kako se imamo čime pohvaliti, jer Split i Dalmacija postaju sve poželjnija Wedding destinacija. 

"Zbog samog geografskog položaja, autohtonih proizvoda, zanimljivih povijesnih lokacija ali i tradicijskih običaja, postajemo izbor  velikom broju stranaca koji se odluče svoj veliki dan ovjekovječiti u Hrvatskoj. Time se pozicioniramo i kao zemlja koja prepoznaje svoje potencijale te mobilizira dodane vrijednosti s naglaskom na turizam, koji je generator razvoja.

Postojeći pojačani interes stranaca za luksuznim vjenčanjima u Hrvatskoj je otvorio  mogućnost da se kroz vjenčanja plasiraju hrvatski proizvodi i usluge, a posebno nositelji znakova ''Hrvatska kvaliteta'' i ''Izvorno hrvatsko'', a samim time da  promoviramo i očuvamo naše gastro-enološko nasljeđe."- istaknula je Bašić.

Sajam se i ove godine održava pod pokroviteljstvom Županije Splitsko-dalmatinske, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske, Grada Splita, HGK ŽK, Turističke zajednice Grada Splita i Turističke zajednice grada Kaštela. Pokrovitelji GALA dobrotvorne revije su Ilirija Travel, Croata, Make Up For Ever i HAIRBOOK by Ivica Šuljak.

Prvi dan sajma privukao je veliki broj budućih mladenaca, koji su uživali u ponudi, degustacijama i bogatom programu. Naime, sve prisutne oduševila je i prva modna revija hrvatskih dizajnera i svjetskih brendova: Glamour Sposa s brendovima Millanova i Crystal design, Bakus Sposa, Duchess by Snježana Mehun, Koko kids, No7 by Šime Kovačević, Anovi, IC by Ivana Cvrlje, Lella Design by Džemila Dilberović, GR Fashion Gallery by Gordana Radić, Škola likovnih umjetnosti Split, Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna Zadar, ISSA by Lea Ilić i Lunaria.

 

GALA MODNA REVIJA UZ ANDREU ŠUŠNJARU

Suradnja "Wedding day" sajma vjenčanja i splitske udruge Anđeli nastavlja se i ove godine dobrotvornom akcijom. Na dobrotvornoj GALA reviji, koja će se održati u subotu 25.01. s početkom u 18 sati, brojne poznate vidjet ćemo u ulozi modela. Na sajmu su proteklih godina nastupali Ana Rucner, Nina Morić, Jole, Maja Šuput, Lana Jurčević, Domenica, a upravo spomenutu modnu reviju atraktivnim nastupom ove godine otvoriti će Andrea Šušnjara koja će za ovu prigodu odjenuti vjenčanicu.

Wedding day već tradicionalno surađuje s PR menadžericom Snježanom Mehun koja je najavila da bismo je mogli vidjeti u ulozi modela, svoj dolazak potvrdile su sestre Zaninović, Dina Levačić, Petra Kraljev, Gianna Apostolski, Helena Gudelj te brojni drugi. 

Prije početka revije u 17h održati će se i prikupljanje sredstava za udrugu "Anđeli" iz Splita prodajom torti koje su donirali izlagači sajma i druženje s Trio fantasticus chefovima: Hrvoje Zirojević, Ivan Pažanin i Braco Sanjin.

Pozivamo sve posjetitelje da sudjeluju u dobrotvornoj lutriji 

čiji je sav prihod također namijenjen udruzi Anđeli a najsretniji među njima mogu osvojiti i vrijedne nagrade:

romantični vikend za dvoje u Herceg Etno selu Međugorje, najam vjenčanice Glamour Sposa, vjenčanu tortu te mnoge druge.

Radno vrijeme "Wedding day" sajma vjenčanja:

Subota:10-20h

Nedjelja:10-20h

 

Beauty expo

I ove godine, paralelno sa sajmom vjenčanja, u staklenoj galeriji Spaladium arene po treći put u Dalmaciji održat će se sajam kozmetike, zdravlja i estetike Beauty expo powered by SO CAP & MAKE UP FOREVER na kojem će se predstaviti vrhunski profesionalni brendovi za kozmetičke i frizerske salone, beauty i spa centre, wellness centre i ordinacije. Posjetitelji će imati priliku uživati u beauty tretmanima izlagača sajma. U sklopu sajma Beauty expo održat će se natjecanje u make upu na temu Glitter look u suorganizaciji sa Suvremenim učilištem u Splitu i pokroviteljstva Make up for ever te natjecanje kozmetičara u depilaciji u suradnji s tvrtkom Art kozmetika iz Slovenije.

Radno vrijeme sajmova:
Petak, 24. siječnja – 13:00h – 20:00h
Subota,25. siječnja – 10:00h – 20:00h
Nedjelja,26. siječnja – 10:00h – 20:00h
Direktorica sajmova - Gordana Franić:
„Ponosna sam što smo u ovih sest godina održavanja sajma uspjeli postati vodeća i nezaobilazna manifestacija u regiji koja spaja najbolje iz svijeta vjenčanja. Brojni izlagači, slobodan ulaz, sajamski popusti i fantastični prateći sadržaji razlog su zašto iz godine u godinu sajam privlači sve veći broj izlagača i posjetitelja održavajući tendenciju rasta i razvoja što se odražava direktno i na sam razvoj poduzetništva i obrtništva.Koristim priliku i da zahvalim svim institucijama,sponzorima i partnerima koji su podržali ovu manifestaciju od samog njenog začetka i prepoznali njen dugoročan društveni i gospodarski značaj za Splitsko – dalmatinsku Županiju.Ujedno pozivam i sve buduće mladence i sve ljubitelje vjenčanja, mode i ljepote rezervirajte svoje vrijeme ovog vikenda i posjetite Sajamove Wedding day i Beauty Expo u Spaladium areni. Okušajte se u našoj dobrotvornoj nagradnoj igri, uživajte u bogatom programu, pronađite nešto za sebe i iskoristite odlične sajamske popuste! „

 

PROGRAM SAJMA WEDDING DAY 2020.

 

SUBOTA 25.siječnja

10:00h – OTVARANJE DRUGOG DANA SAJMA 

10:30h – otvaranje CAKE SHOW – natjecanje slastičara za najkreativniju i najukusniju dekoriranu vjenčanu tortu – powered by Aspira

17:00h – ocjenjivanje torti – proglašenje pobjednika cake show-a

17:15h - degustacija torti uz prikupljanje sredstava u sklopu dobrotvorne akcije za udrugu Anđeli iz Splita

17:30h – hair & make up show – trendovi za vjenčanja 2020 – Hair Book by Ivica Šuljak & Make up for ever – powered by SO CAP & Suvremeno učilište Split

18:00h – GALA DOBROTVORNA modna revija uz nastup VIP gošće Andrea Šušnjara – powered by Croata i Ilirija Travel

20:00h – ZATVARANJE DRUGOG DANA SAJMA 

 

NEDJELJA 26.siječnja

10:00h – OTVARANJE TREĆEG DANA SAJMA 

16:00h – radionica –  “ Vjenčani buketi i trendovi u svijetu vjenčanja za 2020.” -moderator  Ivana Radić cvjećarnica Mis

17:00h – Modna revija 

18:30h – svečana dodjela priznanja za izlagače – izvlačenje dobitnika tombole

20:00h – ZATVARANJE SAJMA

 

PROGRAM SAJMA BEUTY EXPO 2020.

SUBOTA 25.siječnja

10:00h – OTVARANJE DRUGOG DANA SAJMA 

11:00h – MAKE UP natjecanje – Make up forever & Suvremeno učilište Split

13:00h – natjecanje kozmetičari – brzina i urednost – DEPILACIJA – ART – PE kozmetika Slovenija

13:30h - Look & Learn – Coral trajni lak – SO Cap

14:45h - – svečani make up trendovi 2020. –LOOK & LEARN

–SO CAP & Make up for ever

14:00h – “svečane frizure”  trendovi 2020. – Srednja Strukovna škola Sinj

16:00h - EDUKACIJA – Vacuslim 48 - ART – PE kozmetika – Slovenija – predavaonica staklena galerija

17:00h – EDUKACIJA – Frakciona RF, Nano dermaroler i IPL - ART – PE kozmetika – Slovenija – predavaonica staklena galerija

17:30h – FINALE Make up natjecanja

17:30h - degustacija torti uz prikupljanje sredstava u sklopu dobrotvorne akcije za udrugu Anđeli iz Splita

17:30h – hair & make up show – trendovi za svečane frizure 2020 – Hair Book by Ivica Šuljak & Make up for ever 

18:00h - GALA DOBROTVORNA modna revija uz nastup VIP gošće Andrea Šušnjara

20:00h – ZATVARANJE DRUGOG DANA SAJMA

 

NEDJELJA 26.siječnja

10:00h – OTVARANJE TREĆEG DANA SAJMA 

11:00h – EDUKACIJA – SynergyART –ART – PE kozmetika – Slovenija 

12:00h – EDUKACIJA – Vacuslim 48 - ART – PE kozmetika – Slovenija 

13:00h – svečani make up trendovi 2020. –LOOK & LEARN

–SO CAP & Make up for ever 

13:15h - Look & Learn – Coral trajni lak – SO Cap

15:00h - edukacijska radionica na temu “LIPOLIZA “ – MK Bošnjak & Institute BCN

17:00h – Modna revija 

18:30h – svečana dodjela stručnih priznanja za izlagače

19:00h – izvlačenje dobitnika dobrotvorne tombole sajmova

20:00h – ZATVARANJE SAJMA 

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => sajam vjenčanja [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [4] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [5] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [7] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [8] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [9] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [10] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [11] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [12] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [13] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [14] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) ) [extra_fields_search] => sajam vjenčanja 1 1 1 1 1 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2020-01-23 07:48:49 [created_by] => 264 [created_by_alias] => EP [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2020-01-25 11:51:51 [modified_by] => 264 [publish_up] => 2020-01-24 23:00:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 375 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 0 [menu-meta_description] => Saznajte sve o najnovijim trendovima. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, trend [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Trend [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2020\/01\/23\/12711970.jpg","\/images\/slike\/2020\/01\/23\/12684802.jpg","\/images\/slike\/2020\/01\/23\/12711964.jpg","\/images\/slike\/2020\/01\/23\/12711966.jpg","\/images\/slike\/2020\/01\/23\/12711968.jpg","\/images\/slike\/2020\/01\/23\/12711972.jpg","\/images\/slike\/2020\/01\/23\/12711974.jpg","\/images\/slike\/2020\/01\/23\/12711976.jpg","\/images\/slike\/2020\/01\/23\/12711978.jpg","\/images\/slike\/2020\/01\/23\/12711980.jpg","\/images\/slike\/2020\/01\/23\/12711982.jpg","\/images\/slike\/2020\/01\/23\/12684800.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["","","","","","","","","","","","Zoran Tadinac"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["FOTO:VJEKO BILOTA","FOTO:VJEKO BILOTA","FOTO:VJEKO BILOTA","FOTO:VJEKO BILOTA","FOTO:VJEKO BILOTA","FOTO:VJEKO BILOTA","FOTO:VJEKO BILOTA","FOTO:VJEKO BILOTA","FOTO:VJEKO BILOTA","FOTO:VJEKO BILOTA","FOTO:VJEKO BILOTA",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","95:37"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","k_12711970_1280.jpg":"1280x1280","k_12711970_1024.jpg":"1024x1024","k_12711970_640.jpg":"640x640","k_12711970_480.jpg":"480x480","k_12711970_340.jpg":"340x340","k_12711970_220.jpg":"220x220","o_12711970_1280.jpg":"1280x853","o_12711970_1024.jpg":"1024x682","o_12711970_640.jpg":"640x426","o_12711970_480.jpg":"480x320","o_12711970_340.jpg":"340x226","o_12711970_220.jpg":"220x146","h_12711970_1280.jpg":"1280x854","h_12711970_1024.jpg":"1024x683","h_12711970_640.jpg":"640x427","h_12711970_480.jpg":"480x320","h_12711970_340.jpg":"340x227","h_12711970_220.jpg":"220x147","pp_12711970_1280.jpg":"1006x1280","pp_12711970_1024.jpg":"805x1024","pp_12711970_640.jpg":"503x640","pp_12711970_480.jpg":"377x480","pp_12711970_340.jpg":"267x340","pp_12711970_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1280","k_12684802_1280.jpg":"1280x1280","k_12684802_1024.jpg":"1024x1024","k_12684802_640.jpg":"640x640","k_12684802_480.jpg":"480x480","k_12684802_340.jpg":"340x340","k_12684802_220.jpg":"220x220","o_12684802_1280.jpg":"1280x853","o_12684802_1024.jpg":"1024x682","o_12684802_640.jpg":"640x426","o_12684802_480.jpg":"480x320","o_12684802_340.jpg":"340x226","o_12684802_220.jpg":"220x146","h_12684802_1280.jpg":"1280x854","h_12684802_1024.jpg":"1024x683","h_12684802_640.jpg":"640x427","h_12684802_480.jpg":"480x320","h_12684802_340.jpg":"340x227","h_12684802_220.jpg":"220x147","pp_12684802_1280.jpg":"1006x1280","pp_12684802_1024.jpg":"805x1024","pp_12684802_640.jpg":"503x640","pp_12684802_480.jpg":"377x480","pp_12684802_340.jpg":"267x340","pp_12684802_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1333x2000","k_12711964_1280.jpg":"1280x1280","k_12711964_1024.jpg":"1024x1024","k_12711964_640.jpg":"640x640","k_12711964_480.jpg":"480x480","k_12711964_340.jpg":"340x340","k_12711964_220.jpg":"220x220","o_12711964_1280.jpg":"1280x1920","o_12711964_1024.jpg":"1024x1536","o_12711964_640.jpg":"640x960","o_12711964_480.jpg":"480x720","o_12711964_340.jpg":"340x510","o_12711964_220.jpg":"220x330","h_12711964_1280.jpg":"1280x854","h_12711964_1024.jpg":"1024x683","h_12711964_640.jpg":"640x427","h_12711964_480.jpg":"480x320","h_12711964_340.jpg":"340x227","h_12711964_220.jpg":"220x147","pp_12711964_1280.jpg":"1006x1280","pp_12711964_1024.jpg":"805x1024","pp_12711964_640.jpg":"503x640","pp_12711964_480.jpg":"377x480","pp_12711964_340.jpg":"267x340","pp_12711964_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1333x2000","k_12711966_1280.jpg":"1280x1280","k_12711966_1024.jpg":"1024x1024","k_12711966_640.jpg":"640x640","k_12711966_480.jpg":"480x480","k_12711966_340.jpg":"340x340","k_12711966_220.jpg":"220x220","o_12711966_1280.jpg":"1280x1920","o_12711966_1024.jpg":"1024x1536","o_12711966_640.jpg":"640x960","o_12711966_480.jpg":"480x720","o_12711966_340.jpg":"340x510","o_12711966_220.jpg":"220x330","h_12711966_1280.jpg":"1280x854","h_12711966_1024.jpg":"1024x683","h_12711966_640.jpg":"640x427","h_12711966_480.jpg":"480x320","h_12711966_340.jpg":"340x227","h_12711966_220.jpg":"220x147","pp_12711966_1280.jpg":"1006x1280","pp_12711966_1024.jpg":"805x1024","pp_12711966_640.jpg":"503x640","pp_12711966_480.jpg":"377x480","pp_12711966_340.jpg":"267x340","pp_12711966_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1280","k_12711968_1280.jpg":"1280x1280","k_12711968_1024.jpg":"1024x1024","k_12711968_640.jpg":"640x640","k_12711968_480.jpg":"480x480","k_12711968_340.jpg":"340x340","k_12711968_220.jpg":"220x220","o_12711968_1280.jpg":"1280x853","o_12711968_1024.jpg":"1024x682","o_12711968_640.jpg":"640x426","o_12711968_480.jpg":"480x320","o_12711968_340.jpg":"340x226","o_12711968_220.jpg":"220x146","h_12711968_1280.jpg":"1280x854","h_12711968_1024.jpg":"1024x683","h_12711968_640.jpg":"640x427","h_12711968_480.jpg":"480x320","h_12711968_340.jpg":"340x227","h_12711968_220.jpg":"220x147","pp_12711968_1280.jpg":"1006x1280","pp_12711968_1024.jpg":"805x1024","pp_12711968_640.jpg":"503x640","pp_12711968_480.jpg":"377x480","pp_12711968_340.jpg":"267x340","pp_12711968_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1324x1023","k_12711972_1280.jpg":"1280x1280","k_12711972_1024.jpg":"1024x1024","k_12711972_640.jpg":"640x640","k_12711972_480.jpg":"480x480","k_12711972_340.jpg":"340x340","k_12711972_220.jpg":"220x220","o_12711972_1280.jpg":"1280x989","o_12711972_1024.jpg":"1024x791","o_12711972_640.jpg":"640x494","o_12711972_480.jpg":"480x370","o_12711972_340.jpg":"340x262","o_12711972_220.jpg":"220x169","h_12711972_1280.jpg":"1280x854","h_12711972_1024.jpg":"1024x683","h_12711972_640.jpg":"640x427","h_12711972_480.jpg":"480x320","h_12711972_340.jpg":"340x227","h_12711972_220.jpg":"220x147","pp_12711972_1280.jpg":"1006x1280","pp_12711972_1024.jpg":"805x1024","pp_12711972_640.jpg":"503x640","pp_12711972_480.jpg":"377x480","pp_12711972_340.jpg":"267x340","pp_12711972_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1500x1000","k_12711974_1280.jpg":"1280x1280","k_12711974_1024.jpg":"1024x1024","k_12711974_640.jpg":"640x640","k_12711974_480.jpg":"480x480","k_12711974_340.jpg":"340x340","k_12711974_220.jpg":"220x220","o_12711974_1280.jpg":"1280x853","o_12711974_1024.jpg":"1024x682","o_12711974_640.jpg":"640x426","o_12711974_480.jpg":"480x320","o_12711974_340.jpg":"340x226","o_12711974_220.jpg":"220x146","h_12711974_1280.jpg":"1280x854","h_12711974_1024.jpg":"1024x683","h_12711974_640.jpg":"640x427","h_12711974_480.jpg":"480x320","h_12711974_340.jpg":"340x227","h_12711974_220.jpg":"220x147","pp_12711974_1280.jpg":"1006x1280","pp_12711974_1024.jpg":"805x1024","pp_12711974_640.jpg":"503x640","pp_12711974_480.jpg":"377x480","pp_12711974_340.jpg":"267x340","pp_12711974_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1280","k_12711976_1280.jpg":"1280x1280","k_12711976_1024.jpg":"1024x1024","k_12711976_640.jpg":"640x640","k_12711976_480.jpg":"480x480","k_12711976_340.jpg":"340x340","k_12711976_220.jpg":"220x220","o_12711976_1280.jpg":"1280x853","o_12711976_1024.jpg":"1024x682","o_12711976_640.jpg":"640x426","o_12711976_480.jpg":"480x320","o_12711976_340.jpg":"340x226","o_12711976_220.jpg":"220x146","h_12711976_1280.jpg":"1280x854","h_12711976_1024.jpg":"1024x683","h_12711976_640.jpg":"640x427","h_12711976_480.jpg":"480x320","h_12711976_340.jpg":"340x227","h_12711976_220.jpg":"220x147","pp_12711976_1280.jpg":"1006x1280","pp_12711976_1024.jpg":"805x1024","pp_12711976_640.jpg":"503x640","pp_12711976_480.jpg":"377x480","pp_12711976_340.jpg":"267x340","pp_12711976_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1280","k_12711978_1280.jpg":"1280x1280","k_12711978_1024.jpg":"1024x1024","k_12711978_640.jpg":"640x640","k_12711978_480.jpg":"480x480","k_12711978_340.jpg":"340x340","k_12711978_220.jpg":"220x220","o_12711978_1280.jpg":"1280x853","o_12711978_1024.jpg":"1024x682","o_12711978_640.jpg":"640x426","o_12711978_480.jpg":"480x320","o_12711978_340.jpg":"340x226","o_12711978_220.jpg":"220x146","h_12711978_1280.jpg":"1280x854","h_12711978_1024.jpg":"1024x683","h_12711978_640.jpg":"640x427","h_12711978_480.jpg":"480x320","h_12711978_340.jpg":"340x227","h_12711978_220.jpg":"220x147","pp_12711978_1280.jpg":"1006x1280","pp_12711978_1024.jpg":"805x1024","pp_12711978_640.jpg":"503x640","pp_12711978_480.jpg":"377x480","pp_12711978_340.jpg":"267x340","pp_12711978_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1280","k_12711980_1280.jpg":"1280x1280","k_12711980_1024.jpg":"1024x1024","k_12711980_640.jpg":"640x640","k_12711980_480.jpg":"480x480","k_12711980_340.jpg":"340x340","k_12711980_220.jpg":"220x220","o_12711980_1280.jpg":"1280x853","o_12711980_1024.jpg":"1024x682","o_12711980_640.jpg":"640x426","o_12711980_480.jpg":"480x320","o_12711980_340.jpg":"340x226","o_12711980_220.jpg":"220x146","h_12711980_1280.jpg":"1280x854","h_12711980_1024.jpg":"1024x683","h_12711980_640.jpg":"640x427","h_12711980_480.jpg":"480x320","h_12711980_340.jpg":"340x227","h_12711980_220.jpg":"220x147","pp_12711980_1280.jpg":"1006x1280","pp_12711980_1024.jpg":"805x1024","pp_12711980_640.jpg":"503x640","pp_12711980_480.jpg":"377x480","pp_12711980_340.jpg":"267x340","pp_12711980_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1280","k_12711982_1280.jpg":"1280x1280","k_12711982_1024.jpg":"1024x1024","k_12711982_640.jpg":"640x640","k_12711982_480.jpg":"480x480","k_12711982_340.jpg":"340x340","k_12711982_220.jpg":"220x220","o_12711982_1280.jpg":"1280x853","o_12711982_1024.jpg":"1024x682","o_12711982_640.jpg":"640x426","o_12711982_480.jpg":"480x320","o_12711982_340.jpg":"340x226","o_12711982_220.jpg":"220x146","h_12711982_1280.jpg":"1280x854","h_12711982_1024.jpg":"1024x683","h_12711982_640.jpg":"640x427","h_12711982_480.jpg":"480x320","h_12711982_340.jpg":"340x227","h_12711982_220.jpg":"220x147","pp_12711982_1280.jpg":"1006x1280","pp_12711982_1024.jpg":"805x1024","pp_12711982_640.jpg":"503x640","pp_12711982_480.jpg":"377x480","pp_12711982_340.jpg":"267x340","pp_12711982_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x732","k_12684800_1280.jpg":"1280x1280","k_12684800_1024.jpg":"1024x1024","k_12684800_640.jpg":"640x640","k_12684800_480.jpg":"480x480","k_12684800_340.jpg":"340x340","k_12684800_220.jpg":"220x220","o_12684800_1280.jpg":"1280x488","o_12684800_1024.jpg":"1024x390","o_12684800_640.jpg":"640x244","o_12684800_480.jpg":"480x183","o_12684800_340.jpg":"340x129","o_12684800_220.jpg":"220x83","h_12684800_1280.jpg":"1280x854","h_12684800_1024.jpg":"1024x683","h_12684800_640.jpg":"640x427","h_12684800_480.jpg":"480x320","h_12684800_340.jpg":"340x227","h_12684800_220.jpg":"220x147","pp_12684800_1280.jpg":"1006x1280","pp_12684800_1024.jpg":"805x1024","pp_12684800_640.jpg":"503x640","pp_12684800_480.jpg":"377x480","pp_12684800_340.jpg":"267x340","pp_12684800_220.jpg":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 105 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 375 [name] => Trend [alias] => trend [description] => [parent] => 254 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"254","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 14812856 Threads: 4 Questions: 3133071849 Slow queries: 6976409 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 234628980 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 50 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /mozaik/trend ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 375 [name] => Trend [alias] => trend [parent] => 254 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /mozaik/trend ) ) [link] => /mozaik/trend/sajam-vjencanja-ovog-vikenda-u-spaladium-areni-je-top-destinacija-za-sve-koji-planiraju-uploviti-u-bracnu-luku-1001037 [printLink] => /mozaik/trend/sajam-vjencanja-ovog-vikenda-u-spaladium-areni-je-top-destinacija-za-sve-koji-planiraju-uploviti-u-bracnu-luku-1001037?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 285356 [name] => sajam vjenčanja [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => sajam-vjencanja [link] => /tag/sajam-vjencanja ) [1] => stdClass Object ( [id] => 365420 [name] => spaladium arena [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => spaladium-arena [link] => /tag/spaladium-arena ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => sajam vjenčanja [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => U Splitu je otvoren 7. sajam vjenčanja "WEDDING DAY", najraskošnija manifestacija za najsretniji dan! [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-10-19-51-51-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12711970.jpg [galleryCount] => 12 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => FOTO:VJEKO BILOTA [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12711970.jpg [title] => FOTO:VJEKO BILOTA ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12684802.jpg [title] => FOTO:VJEKO BILOTA ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12711964.jpg [title] => FOTO:VJEKO BILOTA ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12711966.jpg [title] => FOTO:VJEKO BILOTA ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12711968.jpg [title] => FOTO:VJEKO BILOTA ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12711972.jpg [title] => FOTO:VJEKO BILOTA ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12711974.jpg [title] => FOTO:VJEKO BILOTA ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12711976.jpg [title] => FOTO:VJEKO BILOTA ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12711978.jpg [title] => FOTO:VJEKO BILOTA ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12711980.jpg [title] => FOTO:VJEKO BILOTA ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12711982.jpg [title] => FOTO:VJEKO BILOTA ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/01/23/12684800.jpg [title] => Zoran Tadinac ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Ovog vikenda SPALADIUM Arena je top destinacija za sve koji planiraju uploviti u bračnu luku!

Budući mladenci, iskoristite ovu jedinstvenu priliku, posjetite do nedjelje Spaladium arenu i uz sajamske popuste organizirajte vjenčanje do najsitnijeg detalja. Ulaz za posjetitelje je besplatan. Uštedite vrijeme i novac jer raskošna i raznovrsna ponuda sajamskih izlagača zadovoljiti će i najistančanije ukuse.

Na više od 5.200 metara kvadratnih romantično uređene Spaladium arene posjetitelje očekuje čak 180 izlagača: od dvorana za vjenčanja, zlatara, slastičara, usluge cateringa, bajkovitih šatora, ambijentalne rasvjete, cvjećara i dekoratera, fotografa, pozivnica, pa do najsitnijih detalja.

Prvi dan "Wedding day" sajma vjenčanja je započeo svečanim otvorenjem na kojem je direktorica Sajma Gordana Franić zaželjela dobrodošlicu svim izlagačima i posjetiteljima naglasivši kako sajam "Wedding day" iz godine u godinu raste, što pokazuje važnost održavanja Sajma i utjecaj na razvoj malog i srednjeg poduzetništva u našoj županiji.

"Ponosna sam što smo u ovih 7 godina održavanja "Wedding day" sajma postali nezaobilazna manifestacija u regiji koja spaja najbolje iz svijeta vjenčanja".

"Cilj "Wedding day" sajma je očuvanje tradicije održavanja vjenčanja kao tradicionalnog obreda, a time i očuvanja društvene vrijednosti braka i obitelji što ujedno i izvanredno utječe i na povećanje nataliteta u Hrvatskoj te također na očuvanje zanata i ostalih poduzetničkih djelatnosti vezanih za ovaj događaj. Poznata su vam nastojanja Županije za poticanjem demografske obnove, s ciljem zadržavanja mladih, njihova lakšeg i bržeg zapošljavanja, pa me osobno razveselila činjenica da većina izlagača dolazi upravo iz naše županije, i što značajnu većinu u strukturi organizatora i izlagača predstavljaju žene i mladi. Nadam se da ćete svi u različitim događanjima, stručnim predavanjima, radionicama, modnim revijama i kuharskim natjecanjima kroz ova tri dana pronaći nešto i za sebe." -istaknuo je Anđelko Katavić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i EU integracije Splitsko-dalmatinske županije i dodao da je sajamska prezentacija jedan od najboljih načina promocije, a mi u Županiji imamo dvadesetak programa i pozivam izlagače neka se jave na natječaje.

Antonia Bašić iz HGK-a na otvorenju "Wedding Day" sajma vjenčanja naglasila je kako se imamo čime pohvaliti, jer Split i Dalmacija postaju sve poželjnija Wedding destinacija. 

"Zbog samog geografskog položaja, autohtonih proizvoda, zanimljivih povijesnih lokacija ali i tradicijskih običaja, postajemo izbor  velikom broju stranaca koji se odluče svoj veliki dan ovjekovječiti u Hrvatskoj. Time se pozicioniramo i kao zemlja koja prepoznaje svoje potencijale te mobilizira dodane vrijednosti s naglaskom na turizam, koji je generator razvoja.

Postojeći pojačani interes stranaca za luksuznim vjenčanjima u Hrvatskoj je otvorio  mogućnost da se kroz vjenčanja plasiraju hrvatski proizvodi i usluge, a posebno nositelji znakova ''Hrvatska kvaliteta'' i ''Izvorno hrvatsko'', a samim time da  promoviramo i očuvamo naše gastro-enološko nasljeđe."- istaknula je Bašić.

Sajam se i ove godine održava pod pokroviteljstvom Županije Splitsko-dalmatinske, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske, Grada Splita, HGK ŽK, Turističke zajednice Grada Splita i Turističke zajednice grada Kaštela. Pokrovitelji GALA dobrotvorne revije su Ilirija Travel, Croata, Make Up For Ever i HAIRBOOK by Ivica Šuljak.

Prvi dan sajma privukao je veliki broj budućih mladenaca, koji su uživali u ponudi, degustacijama i bogatom programu. Naime, sve prisutne oduševila je i prva modna revija hrvatskih dizajnera i svjetskih brendova: Glamour Sposa s brendovima Millanova i Crystal design, Bakus Sposa, Duchess by Snježana Mehun, Koko kids, No7 by Šime Kovačević, Anovi, IC by Ivana Cvrlje, Lella Design by Džemila Dilberović, GR Fashion Gallery by Gordana Radić, Škola likovnih umjetnosti Split, Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna Zadar, ISSA by Lea Ilić i Lunaria.

 

GALA MODNA REVIJA UZ ANDREU ŠUŠNJARU

Suradnja "Wedding day" sajma vjenčanja i splitske udruge Anđeli nastavlja se i ove godine dobrotvornom akcijom. Na dobrotvornoj GALA reviji, koja će se održati u subotu 25.01. s početkom u 18 sati, brojne poznate vidjet ćemo u ulozi modela. Na sajmu su proteklih godina nastupali Ana Rucner, Nina Morić, Jole, Maja Šuput, Lana Jurčević, Domenica, a upravo spomenutu modnu reviju atraktivnim nastupom ove godine otvoriti će Andrea Šušnjara koja će za ovu prigodu odjenuti vjenčanicu.

Wedding day već tradicionalno surađuje s PR menadžericom Snježanom Mehun koja je najavila da bismo je mogli vidjeti u ulozi modela, svoj dolazak potvrdile su sestre Zaninović, Dina Levačić, Petra Kraljev, Gianna Apostolski, Helena Gudelj te brojni drugi. 

Prije početka revije u 17h održati će se i prikupljanje sredstava za udrugu "Anđeli" iz Splita prodajom torti koje su donirali izlagači sajma i druženje s Trio fantasticus chefovima: Hrvoje Zirojević, Ivan Pažanin i Braco Sanjin.

Pozivamo sve posjetitelje da sudjeluju u dobrotvornoj lutriji 

čiji je sav prihod također namijenjen udruzi Anđeli a najsretniji među njima mogu osvojiti i vrijedne nagrade:

romantični vikend za dvoje u Herceg Etno selu Međugorje, najam vjenčanice Glamour Sposa, vjenčanu tortu te mnoge druge.

Radno vrijeme "Wedding day" sajma vjenčanja:

Subota:10-20h

Nedjelja:10-20h

 

Beauty expo

I ove godine, paralelno sa sajmom vjenčanja, u staklenoj galeriji Spaladium arene po treći put u Dalmaciji održat će se sajam kozmetike, zdravlja i estetike Beauty expo powered by SO CAP & MAKE UP FOREVER na kojem će se predstaviti vrhunski profesionalni brendovi za kozmetičke i frizerske salone, beauty i spa centre, wellness centre i ordinacije. Posjetitelji će imati priliku uživati u beauty tretmanima izlagača sajma. U sklopu sajma Beauty expo održat će se natjecanje u make upu na temu Glitter look u suorganizaciji sa Suvremenim učilištem u Splitu i pokroviteljstva Make up for ever te natjecanje kozmetičara u depilaciji u suradnji s tvrtkom Art kozmetika iz Slovenije.

Radno vrijeme sajmova:
Petak, 24. siječnja – 13:00h – 20:00h
Subota,25. siječnja – 10:00h – 20:00h
Nedjelja,26. siječnja – 10:00h – 20:00h
Direktorica sajmova - Gordana Franić:
„Ponosna sam što smo u ovih sest godina održavanja sajma uspjeli postati vodeća i nezaobilazna manifestacija u regiji koja spaja najbolje iz svijeta vjenčanja. Brojni izlagači, slobodan ulaz, sajamski popusti i fantastični prateći sadržaji razlog su zašto iz godine u godinu sajam privlači sve veći broj izlagača i posjetitelja održavajući tendenciju rasta i razvoja što se odražava direktno i na sam razvoj poduzetništva i obrtništva.Koristim priliku i da zahvalim svim institucijama,sponzorima i partnerima koji su podržali ovu manifestaciju od samog njenog začetka i prepoznali njen dugoročan društveni i gospodarski značaj za Splitsko – dalmatinsku Županiju.Ujedno pozivam i sve buduće mladence i sve ljubitelje vjenčanja, mode i ljepote rezervirajte svoje vrijeme ovog vikenda i posjetite Sajamove Wedding day i Beauty Expo u Spaladium areni. Okušajte se u našoj dobrotvornoj nagradnoj igri, uživajte u bogatom programu, pronađite nešto za sebe i iskoristite odlične sajamske popuste! „

 

PROGRAM SAJMA WEDDING DAY 2020.

 

SUBOTA 25.siječnja

10:00h – OTVARANJE DRUGOG DANA SAJMA 

10:30h – otvaranje CAKE SHOW – natjecanje slastičara za najkreativniju i najukusniju dekoriranu vjenčanu tortu – powered by Aspira

17:00h – ocjenjivanje torti – proglašenje pobjednika cake show-a

17:15h - degustacija torti uz prikupljanje sredstava u sklopu dobrotvorne akcije za udrugu Anđeli iz Splita

17:30h – hair & make up show – trendovi za vjenčanja 2020 – Hair Book by Ivica Šuljak & Make up for ever – powered by SO CAP & Suvremeno učilište Split

18:00h – GALA DOBROTVORNA modna revija uz nastup VIP gošće Andrea Šušnjara – powered by Croata i Ilirija Travel

20:00h – ZATVARANJE DRUGOG DANA SAJMA 

 

NEDJELJA 26.siječnja

10:00h – OTVARANJE TREĆEG DANA SAJMA 

16:00h – radionica –  “ Vjenčani buketi i trendovi u svijetu vjenčanja za 2020.” -moderator  Ivana Radić cvjećarnica Mis

17:00h – Modna revija 

18:30h – svečana dodjela priznanja za izlagače – izvlačenje dobitnika tombole

20:00h – ZATVARANJE SAJMA

 

PROGRAM SAJMA BEUTY EXPO 2020.

SUBOTA 25.siječnja

10:00h – OTVARANJE DRUGOG DANA SAJMA 

11:00h – MAKE UP natjecanje – Make up forever & Suvremeno učilište Split

13:00h – natjecanje kozmetičari – brzina i urednost – DEPILACIJA – ART – PE kozmetika Slovenija

13:30h - Look & Learn – Coral trajni lak – SO Cap

14:45h - – svečani make up trendovi 2020. –LOOK & LEARN

–SO CAP & Make up for ever

14:00h – “svečane frizure”  trendovi 2020. – Srednja Strukovna škola Sinj

16:00h - EDUKACIJA – Vacuslim 48 - ART – PE kozmetika – Slovenija – predavaonica staklena galerija

17:00h – EDUKACIJA – Frakciona RF, Nano dermaroler i IPL - ART – PE kozmetika – Slovenija – predavaonica staklena galerija

17:30h – FINALE Make up natjecanja

17:30h - degustacija torti uz prikupljanje sredstava u sklopu dobrotvorne akcije za udrugu Anđeli iz Splita

17:30h – hair & make up show – trendovi za svečane frizure 2020 – Hair Book by Ivica Šuljak & Make up for ever 

18:00h - GALA DOBROTVORNA modna revija uz nastup VIP gošće Andrea Šušnjara

20:00h – ZATVARANJE DRUGOG DANA SAJMA

 

NEDJELJA 26.siječnja

10:00h – OTVARANJE TREĆEG DANA SAJMA 

11:00h – EDUKACIJA – SynergyART –ART – PE kozmetika – Slovenija 

12:00h – EDUKACIJA – Vacuslim 48 - ART – PE kozmetika – Slovenija 

13:00h – svečani make up trendovi 2020. –LOOK & LEARN

–SO CAP & Make up for ever 

13:15h - Look & Learn – Coral trajni lak – SO Cap

15:00h - edukacijska radionica na temu “LIPOLIZA “ – MK Bošnjak & Institute BCN

17:00h – Modna revija 

18:30h – svečana dodjela stručnih priznanja za izlagače

19:00h – izvlačenje dobitnika dobrotvorne tombole sajmova

20:00h – ZATVARANJE SAJMA 

 

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Zoran Tadinac

FOTO:VJEKO BILOTA

FOTO:VJEKO BILOTA

FOTO:VJEKO BILOTA

FOTO:VJEKO BILOTA

FOTO:VJEKO BILOTA

FOTO:VJEKO BILOTA

FOTO:VJEKO BILOTA

FOTO:VJEKO BILOTA

FOTO:VJEKO BILOTA

FOTO:VJEKO BILOTA

FOTO:VJEKO BILOTA
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/trend/sajam-vjencanja-ovog-vikenda-u-spaladium-areni-je-top-destinacija-za-sve-koji-planiraju-uploviti-u-bracnu-luku-1001037 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=506b5e8cb67b4337e0b3504ada22fabbee306d48 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=U+Splitu+je+otvoren+7.+sajam+vjen%C4%8Danja%C2%A0%26quot%3BWEDDING+DAY%26quot%3B%2C+najrasko%C5%A1nija+manifestacija+za+najsretniji+dan%21&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Ftrend%2Fsajam-vjencanja-ovog-vikenda-u-spaladium-areni-je-top-destinacija-za-sve-koji-planiraju-uploviti-u-bracnu-luku-1001037 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Ftrend%2Fsajam-vjencanja-ovog-vikenda-u-spaladium-areni-je-top-destinacija-za-sve-koji-planiraju-uploviti-u-bracnu-luku-1001037 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => sajam vjenčanja [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [4] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [5] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [7] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [8] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [9] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [10] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [11] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [12] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [13] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [14] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) )
StoryEditorOCM
TrendPromo

U Splitu je otvoren 7. sajam vjenčanja "WEDDING DAY", najraskošnija manifestacija za najsretniji dan!

Piše EP
25. siječnja 2020. - 00:00

Ovog vikenda SPALADIUM Arena je top destinacija za sve koji planiraju uploviti u bračnu luku!

Budući mladenci, iskoristite ovu jedinstvenu priliku, posjetite do nedjelje Spaladium arenu i uz sajamske popuste organizirajte vjenčanje do najsitnijeg detalja. Ulaz za posjetitelje je besplatan. Uštedite vrijeme i novac jer raskošna i raznovrsna ponuda sajamskih izlagača zadovoljiti će i najistančanije ukuse.

Na više od 5.200 metara kvadratnih romantično uređene Spaladium arene posjetitelje očekuje čak 180 izlagača: od dvorana za vjenčanja, zlatara, slastičara, usluge cateringa, bajkovitih šatora, ambijentalne rasvjete, cvjećara i dekoratera, fotografa, pozivnica, pa do najsitnijih detalja.

Prvi dan "Wedding day" sajma vjenčanja je započeo svečanim otvorenjem na kojem je dire...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 21:51