Znate li kako se rade njoki? Više ne dolazi u obzir odgovor: 'Šta me briga, znaju mi baba i mater'. Znate i sami zašto, nećemo sad grube teme...
Za sve one koji su se uželjeli domaćih njoka, a ne znaju ih (dobro) napraviti sami, 'užicali' smo recept i savjete od poznatog splitskog kuhara Pere Savanovića.
Pero nam je otkrio starinski recept po kojem su njoke radile još njegova baka i mama, zbog čega je na njega, kako nam je priznao, posebno ponosan. Isprobajte ga, uvježbajte i guštajte.
Super će vam doći uz recept Hrvoja Zirojevića za pašticadu, ali i uz bilo koji drugi toć, umak, šug ili samo s puno dobrog sira.
Recept je izdašan pa ćete s ovom količinom imati dovoljno njokića i za 'u led', a zgodno je i to što 'ne pita' maslac pa je kao stvoren za prilike u kojima nije ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....