StoryEditorOCM
Trendgušti su gušti

Poznati kuhar otkrio nam je starinski obiteljski recept i savjete za najbolje njoke: bit će baš kao bakini, a neće vam trebati maslac! 

8. travnja 2020. - 15:50

Znate li kako se rade njoki? Više ne dolazi u obzir odgovor: 'Šta me briga, znaju mi baba i mater'. Znate i sami zašto, nećemo sad grube teme... 

Za sve one koji su se uželjeli domaćih njoka, a ne znaju ih (dobro) napraviti sami, 'užicali' smo recept i savjete od poznatog splitskog kuhara Pere Savanovića.

Pero nam je otkrio starinski recept po kojem su njoke radile još njegova baka i mama, zbog čega je na njega, kako nam je priznao, posebno ponosan. Isprobajte ga, uvježbajte i guštajte.

Super će vam doći uz recept Hrvoja Zirojevića za pašticadu, ali i uz bilo koji drugi toć, umak, šug ili samo s puno dobrog sira.

Recept je izdašan pa ćete s ovom količinom imati dovoljno njokića i za 'u led', a zgodno je i to što 'ne pita' maslac pa je kao stvoren za prilike u kojima nije ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 07:01