StoryEditor
TrendŠto se uopće nosi?

Ovo su najveći modni trendovi, uskoro ćemo ih sve isprobati i prošetati! Donosimo pregled najupečatljivijih stilova, neki su nam pravo iznenađenje

Piše Tea Sumić Miletić
24. travnja 2020. - 12:10
Shutterstock 413971489

Nije još sasvim jasno na koji će se način odvijati kupovina odjeće, no potpuno je jasno da svi jedva čekamo prošetati u novim krpicama. I to neće biti nikakve krpice! Nakon tjedana i tjedana u kućnoj odjeći, svi smo se zaželjeli malo glamura, premda je pitanje hoćemo li ga moći priuštiti...

Možda ćemo zbog toga kupovati odgovornije - ciljano, a ne stihijski. I eto tazloga da se dobro upoznate s trendovima, jer kad već idete u shopping - realno ili virtualno - neka barem bude smislen i dobro pogođen. 

Da ne duljimo, ovo su, ili bi trebali biti, najveći trendovi ove sezone, a prije nego 'zalijepite' na nekog od njih dopustite nam mali savjet: budite sigurni da vam uistinu dobro pristaje, kako stilski, tako i, hm, fizionomijski, ako se tako može reći. 

Dakle, želite li biti u trendu, ciljajte ove komade, uzorke, krojeve i stilove.

Ležerno krojene haljine

Kao da je netko znao da ćemo se pozatvarati u kuće i tješiti hranom. Ovakvi su krojevi kao stvoreni za ležeran stav prema idealnoj figuri, pristaju svima i bit će nam ugodni za nošenje čak i kad dodatno zatopli.

Sakoi i odijela

Nakon tjedana provedenih u pidžamama i kućnoj odjeći, jedva se čekamo malo skockati! Odijela i sakoi veliki su trend, još od prošle sezone, pa i u prošlogodišnjima možete izgledati trendi, samo ih pametno iskombinirajte. Gornja fotografija jedan je od primjera kako to napraviti, a evo i još jedna.

Midi suknje i haljine

Midi dužina savršena je za proljeće, a odaberete li pravi materijal, haljine i suknje te dužine moći ćete nositi i u ljetnim mjesecima.

Ove godine primjećujemo povratak uskih krojeva. U slobodno vrijeme nosite ih s odrezanim topovima poput djevojke na gornjoj fotografiji, a za formalnije prilike odaberite majice i košulje puf rukava ili tank topove.

Tank topovi

Što nas vodi do tank topova, odnosno majica bez rukava. Ove se godine nose u lingerie stilu ili s debljim naramenicama.

Točkice

Točkice su i ove sezone potpuni hit i uopće se ne bunimo zbog toga.

Bijele haljine

Ne morate čekati ljeto za nositi bijele haljine. Ove su godine u trendu već sada, a još ako su široke i s volanima, poput ove na gornjoj fotografiji, objedinjuju dva velika trenda u jednom.

Široke hlače

Suknje su ove sezone nešto uže, a hlače i haljine nešto šire. I neka su. To ne znači samo da nas neće žuljati, nego i da će nam ih kad dođe ljeto biti puno ugodnije nositi.

Eko koža

Hlače (široke, dakako), haljine, suknje, bermude... sve što je od eko kože vrlo je u trendu. To nam i nije neka novost, jer eko koža je 'in' već nekoliko sezona, a nadamo se da će tako i ostati.

 

 

 

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 13:46