StoryEditor
Trendtop destinacije

Klasični pokloni za Valentinovo su out, traže se zajednička putovanja, a ova kompanija vas želi na jedno takvo poslati besplatno

Piše I. T.
7. veljače 2020. - 18:58
Shutterstock

Bliži se Valentinovo, a vi još uvijek ne znate što pokloniti svojoj boljoj polovici. Parfeme, knjige, romantične večere i nakit već ste iskoristili pa ste ove godine jednostavno presušili s idejama. Ne paničarite, imamo genijalnu ideju za vas. Možda samo stvari gledate iz krivog kuta, jer ideja za valentinovski poklon može biti puno zabavnija. 

Istraživanja su pokazala da bi daleko veći broj ljudi Valentinovo proveo na romantičnom putovanju sa svojim partnerom ili partnericom, nego li razmjenjivao kupljene poklone. Vodeći se tim podatkom, jedna američka firma, specijalizirana za izradu i prodaju zaručničkog prstenja - Robbins Brothers, odlučila je pronaći 'ambasadore za prosidbu' te financirati njihova putovanja na 20 europskih destinacija.

Tvrtka Robbins Brothers u potrazi je za parom koji bi ne samo putovao na njihov račun već i dokumentirao svoja putovanja. Sretni par bi trebao posjetiti dvadeset europskih destinacija i prezentirati najljepša mjesta za prosidbu.

"Od iznimne je važnosti za tvrtku Robbins Brothers da pronađe nove i jedinstvene načine kako pomoći parovima koji žele svoju životnu prekretnicu izvesti na romantičan i impresivan način. Shvatili smo da je lokacija na kojoj će se odviti prosidba jako bitan faktor jer će fotografije i videa ovog bitnog trenutka tako ostati još ljepša uspomena", izjavio je voditelj marketinga tvrtke Chris Weakley.

Jedna od najboljih stavki jest da sami birate datume putovanja pa ćete se na vrijeme moći uskladiti s vašim svakidašnjim obavezama. Jedina kvalifikacija koja vam je potrebna za ovaj posao iz snova jest da ste u ozbiljnoj vezi, zaručeni ili u braku.

Ako ste se pronašli u ovom opisu te priželjkujete otići na nezaboravnu avanturu sa svojim partnerom ili partnericom sve što morate napraviti jest prijaviti se.

Da biste se prijavili, morat ćete odgovoriti na kratki upitnik i snimiti kratki video u kojem ćete objasniti zašto ste baš vas dvoje idealni kandidati za ovaj zanimljivi angažman.

Prijaviti se možetena dva načina, a ako trenutno niste blizini neke od Robbins Brothers trgovina, iskoristite priliku i pošaljite online prijavu. Prijave se otvaraju 14. veljače, a postupak traje do 28. veljače. Na ovom linku možete saznati sve o postupku prijave i uvjetima sudjelovanja. 

Finalisti će biti objavljeni na službenoj stranici 16. ožujka nakon čega će se moći javno glasovati za pobjednike. Tko je sretni par saznat ćemo 6. travnja, a pobjednicima onda samo preostaje da spakiraju prtljage i krenu na svoju prvu od dvadeset destinacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. prosinac 2020 13:31