StoryEditor
Trendimate li ih i vi?

Jeste li spremni za ‘kuvanje‘? Otkrivamo koje osobine najbolje pale kod ‘uletavanja‘, spremite se na šokove: savladajte gradivo i pravac u osvajanje

Piše Trend
20. svibnja 2020. - 14:06
Shutterstock

Hvala bogu, izolacija je gotova, kafići su otvorili i smije nas se okupiti više od 20 na jednom mjestu. Znate li što to znači, osim da sad konačno možemo tulumariti? Možemo se 'kuvat'. Spremni smo za 'ulete'.

Jesmo li?

Koliko ste uopće sigurni u svoju 'tehniku'? Znate li uopće što 'pali' ili ste se do sada provlačili 'na sriću'? Možda će vam oči otvoriti rezultati istraži... zijeeev, znamo. Ukratko: istraživanjem o kojem, tko želi, može više pročitati ovdje, utvrđeno je što nam je kod drugih najprivlačnije. Još sažetije: želite li se nekome svidjeti, ove svoje kvalitete bacite u prvi plan. Ako ih nematem poradite na njima.

Prije nego pročitate popis, a poduži je i zanemarili smo zadnjih desetak stavki, evo malog upozorenja. Moglo bi vas iznenaditi što se neke odlike kojima se mnogi opterećuju uopće ne nalaze među najprivlačnijima. Tu su negdje, ali ne na vrhu.

Recimo, dobar ukus u odijevanju ili spremnost za počastiti. Dobar izgled našao se iza inteligencije, a ugodan karakter iza spretnosti u komplimentiranju. Čovjek uči dok je živ. Savladajte gradivo i pravac u osvajanje.

Da vam ne bi bilo dosadno čitati popis najpoželjnijih kvaliteta, pretvorili smo ga u anketu. Vama zabavno, nama korisno. O rezultatima ćemo vas izvijestiti uskoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. rujan 2020 19:42