StoryEditorOCM
Trendidealna kombinacija

Hrskav izvana, mekan iznutra: isprobali smo recept za savršeno pečeni krumpir slavne kuharice, nakon što ga je objavila stranica joj se srušila

20. svibnja 2020. - 11:57

Kada biste morali odabrati samo jednu namirnicu i dodijeliti joj tituli svestranog priloga koji se slaže s najvećim brojem jela, koja bi to bila? U našem slučaju to bi zasigurno bio krumpir, što zbog raznih načina na koje se sve može pripremiti, što zbog prilagodljivog okusa i jednostavne mogućnosti kombiniranja s drugim jelima.

No, jedan način pripreme ove jeftine, a svima drage namirnice, čuva posebno mjesto u našim srcima i želucima, a riječ je o pečenom krumpiru. Trikove slavnih kuhara više puta smo pokušali isprobati, no kombinacija hrskave korice i mekane sredine nekako nam nikada nije dosegla idealnu ravnotežu. Barem ne dok nismo otkrili recept 'bosonoge kontese' Ine Garten.

Inine recepte, u emisiji 'Barefoot Contessa' godinama pratimo, no činjenica da je recept z...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. studeni 2024 12:45