StoryEditorOCM
Trendo njima svi pričaju

Bizarne kapuljače i starinske zavjese: ove su zvijezde svojom pojavom na dodjeli Oscara izazvale lavinu kritika, kako se vama sviđaju? 

Piše T.S.M.
10. veljače 2020. - 08:27
Margot Robbie arrives for the 92nd Oscars at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 9, 2020. (Photo by VALERIE MACON/AFP)Valerie Macon

Sinoćnja dodjela Oscara privukla je brojne poznate osobe, a one su, pak, pokušale privući pažnju na sebe. Kome je to uspjelo na dobar, a kome na loš način, jutros je tema za mnoge gotovo jednako važna poput one tko je zasluženo dobio nagradu, a koga je neopravdano zaobišla.

Vodeći svjetski mediji poput Los Angeles TimesaNew York Posta te ugledni modni časopisi poput Voguea u svojim su online izdanjima već objavili popise najbolje i najgore odjevenih, bilo na temelju mišljenja svojih modnih stručnjaka ili prema komentarima na društvenim mrežama.

Većina negativnih komentara išla je na račun pjevačice Billie Eilish u neobičnom vrećastom Chanolovom kostimu te glumice i pjevačice Maye Rudolph u još vrećastijoj svjetlucavoj brončanoj haljini s potpisom Versace....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 00:04