StoryEditor
TrendFokus kvaliteta

Ako ste se u karanteni navukli na online shopping, svidjet će vam se ovo: u Hrvatsku dolazi H&M-ov sestrinski brend, ispitali smo cijene i ponudu

12. svibnja 2020. - 17:19
&Other Stories

Ako spadate u kategoriju onih koji su tek tijekom karantene otkrili sve čari online shoppinga, mogla bi vas obradovati sljedeća vijest.

Jedan od najpoznatijih brendova na svijetu otvara vrata svoje online trgovine za sve s adresom u Hrvatskoj. Nazivaju ga H&M-ovim sestrinskim brendom, a uz Arket, Monki, COS i Weekday čini grupu pristupačnih, kvalitetnih marki odjeće, obuće i modnih dodataka. Riječ je o brendu &Other Stories, a vrata otvara 14. svibnja.

Ukoliko se na njihovoj stranici prijavite na newsletter, dobit ćete i 10% popusta na prvu kupovinu. No što nudi brend kojemu smo se dosad mogli samo diviti iz daljine?

Prva trgovina brenda u vlasništvu H&M-a otvorila je u Londonu na proljeće 2013., a uslijedilo je otvaranje trgovina diljem Europe - njih ukupno sedam, u Barceloni, Berlinu, Copenhagenu, Dublinu, Milanu, Parizu i Stockholmu. Radi se o brendu s artiklima za žene, a osim odjeće u njihovom ćete katalogu naići i na modne dodatke, kao i različite proizvode za ljepotu.

Fokus im je kvaliteta, što objašnjava i njihovu znatno višu cijenu od povoljnijeg H&M-a. S ukupno 46 trgovina u dvanaest država, uspjeli su doći do klijentele koja cijeni njihovo korištenje prirodnih materijala, u prvom redu lana i recikliranog pamuka. Baš poput Arketa, &Other Stories primarno se vodi promišljanjem o iskoristivosti materijala.

Što neće svima odgovarati. Cijene nisu ekstremno visoke, no u današnjoj ponudi i potražnji ima i povoljnijih. Tko pada pak na romantične krojeve, kvalitetnu odjeću i materijale koji "dišu", sigurno će se počastiti pokojim komadom.

Provjerili smo trenutnu ponudu, u moru proljetno/ljetnih komada pronašli ponešto za svakoga. Pastelne, nježne boje i svjetni dezeni, haljinice a-kroja i laneni materijal svakako dominiraju. Idealno za ljeto.

Izdvojeno

22. srpanj 2020 20:46