StoryEditorOCM
Stilmake up

Vrijeme je za pravi chic; donosimo tri najnovija trenda u manikuri koji će zavladati ove sezone

Piše promo
28. ožujka 2024. - 09:35

 

Svjedoci smo da je u posljednje vrijeme u modu ušlo sve. Nosi se svijetlo, teksturirano, animalističko ali istovremeno i sve zajedno! Ne odnosi  se to samo na odjeću, nego i na šminku kao i na trendove u manikuri.

Stoga je MAKEUP za vas pripremio izbor najpopularnih noktiju za 2024., a sve za gelirane nokte 2024 možete kupiti na njihovoj web stranici https://makeup.hr/categorys/150141/ !

Mašnice

Omiljene mašnice su baš posvuda! Jedinstvena kombinacija svih boja i mašni. Možete ih nacrtati, stvoriti uz pomoć kamenja ili odmah kupiti volumetrijske 3D. Ovaj trend za nokte u 2024 u potpunosti prihvaća djevojački izgled i ženstvenost u svim oblicima, pa se često kombinira s bijelim i svijetloružičastim bojama laka, svjetlucavim završecima i nježnim biserima i kamenčićima. Što više to bolje! Odaberite svoje gel lakove za nokte, svoje boje, uključite svoju maštu i prepustite se.

Maštoviti dizajn

Dok ranije pomno razmišljali o dizajnu koji bi odabrali, u 2024. možete odabrati odjednom sve! Pronađite baš svoju paletu boja gel lakova za nokte i krenite eksperimentirati.

Preporučujemo vam da budete što kreativniji jer nema ničeg pretjeranog kada je riječ o noktima. Ako pak volite jednostavnost, držite se čvrstih nijansi za elegantan i decentan izgled noktiju. Za one življeg duha savjetujemo da se prepustite i uživate u maštovitosti jer ništa ne veseli toliko kao raznolik, svijetao i voluminozan dizajn na vašim gel noktima 2024.

Probušeni nokti

Dodajte oštrinu svojoj manikuri dodavanjem probušenih detalja. Ovaj trend je uzeo maha prošle godine stoga vjerujemo da će u 2024. biti "must have". Možete dodati piercing bilo kojem gel laku za nokte, od neutralnog laka do srebrnih i kromiranih završetaka.

Kako biste postigli ovaj izgled, preporučujemo korištenje tanke bušilice za nokte kako biste nježno isturpijali nokat prije dodavanja piercinga. Došlo je vrijeme ne samo za piercinge na tijelu, već i na noktima! Može li bolje?

Odaberite sve što želite u 2024.! Ne bojte se istaknuti je ovo je godina eksperimenata i istinske individualnosti. Odaberite svoj stil s maštovitim gel lakovima za nokte i vaš izgled sigurno neće proći neopaženo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2024 15:39