StoryEditorOCM
Stilšušur i glamur

Poznata HTV-ova novinarka nedavno je rekla da se raduje unucima, a izgleda kao djevojka! Viđena je na modnom događaju

Piše SCENA SD
11. listopada 2024. - 14:50

Weekend Max Mara, brend koji je dugi niz godina za mnoge sinonim za bezvremensku eleganciju, otvorio je trgovinu na novoj adresi u Zagrebu

Bio je to povod da se ondje okupe brojne zaljubljenice u modu koje su vrlo rado "čekirale" i novu kolekciju za jesen-zimu 2024-25, osmišljenu u suradnji s američkom glumicom Lucy Hale.

Kolekciju je okupljenima predstavila voditeljica Marijana Batinić, koja je za ovaj događaj izabrala krem odijelo, kojima je i inače u posljednje vrijeme jako sklona.

image

Marijana Batinić

John Pavlish

Među okupljenima je bilo i poznatih lica, poput Saše Šekoranje, Tihane Harapin Zalepugin, HTV-ove sportske novinarke Mirne Zidarić.

image

Mirna Zidarić

John Pavlish

Mirna je u zanimljivom intervjuu koji je dala prije par mjeseci za magazin Gloria ustvrdila da joj je "žao što nije rodila četvero djece, jer je beskrajan spektar emocija osjetila kroz roditeljstvo, a dvojica sinova prebrzo su odrasla".

"Sada se veselim unucima, jer kažu da je to još viši nivo sreće koji sam svim srcem spremna prigrliti" - ustvrdila je sportska novinarka, majka 29-godišnjeg Borne i 23-godišnjeg Marina, koja još uvijek izgleda kao djevojka.

I u ovoj prigodi ostala je svjerna svom stilu u sivo-crnoj odjevnoj kombinaciji koja bi se, premda je obula čizmice na peticu, mogla nazvati casual-sportivo.

Uz životno zadovoljstvo kojim zrači (i za supruga Zorana je, u istoj prigodi, istakla kako "svaka njegova domišljata dosjetka u korijenu raščlani svaki njen pokušaj da ljudima i događajima da veći značaj nego što objektivno zaslužuju"), za Mirnin elegantan izgled nedvojbeno je zaslužna i joga, koju je svim srcem i tijelom prigrlila prije 12 godina.

Tko je još snimljen na ovom modno-društvenom eventu pogledajte u fotogaleriji:

image

Anđela Ramljak

John Pavlish
image

Zaljubljenice u casulal modu koja ostavlja dojam

John Pavlish
image
John Pavlish
image

Ivana Pirizović

John Pavlish
image

Mirna Zidarić

John Pavlish
image

Nataša Trbović

John Pavlish
image

Saša šekoranja

John Pavlish
image

Tihana Harapin Zalepugin

John Pavlish

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 15:28