StoryEditorOCM
StilPOGREŠAN SPOJ

Jeste vidjeli materijal i natpis na torbi Vučićeve supruge Tamare? A tek ručka! Bogme se danas nije stilski proslavila

Piše MOZAIK SD
2. lipnja 2024. - 20:41

Danas su se u Srbiji održali lokalni izbori, a prvi bračni par Srbije svoju je građansku dužnost odradio u paru i modno "sparen".

Tamara i Aleksandar Vučić na biralište su stigli ruku pod ruku, oboje poluležerno odjeveni u traperice, uz koje je predsjednik Srbije iskombinirao karo sako, a prva dama svilenu svijetlu bluzu.

image
Peđa Milosavljević/starsport/© 2024/Cropix

No uz tu bluzu baš nikako nije pristajala torbica koju je ponijela, premda nam je jasan motiv zašto je baš nju izabrala.

Na torbici koja ostavlja dojam kao da je načinjena od plastike, naime, piše "I love Srb", ili "Ja volim Srbiju", što se Tamari Vučić očito učinilo prikladnom porukom za današnji dan.

image
Peđa Milosavljević/starsport/© 2024/Cropix

Da je uz ovakav asesoar odjenula lepršaviju dugu crvenu dugu haljinu i balerinke, plastična torbica koja oblikom podsjeća na one platnene u kakvima bi naše bake čuvale štipaljke, još bi, možda, i mogla proći, ovako je prilično iznenadila od žene koja bi znala ostavljati dobar modni dojam. Predugu crnu (platnenu?) ručku za nošenje preko ramena nećemo ni spominjati.

image
Elvis Barukcic/Afp

O samozatajnoj gospođi Vučić ne zna se puno, osim da je rođena u Beogradu 1981. godine kao Tamara Đukanović i da je nakon diplome na Fakultetu političkih znanosti neko vrijeme radila kao televizijska novinarka, a zatim i u diplomaciji. 

Za Aleksandra se udala 2013. godine, a godinu kasnije pogodila ih je velika tragedija. Naime, tri dana prije planiranog porođaja Tamara je izgubila dijete. U lipnju 2017. godine par je dobio sina kojeg su nazvali Vukan.

Inače, Tamara je druga supruga srpskog predsjednika, a Vučić je s bivšom suprugom Ksenijom, s kojom je bio u braku od 1997. do 2011. godine dobio sina Danila i kćer Milicu

image

Tamara Vučić sa suprugom Aleksandrom u društvu prve dame Ukrajine, Olene Zelenske

Andrej Isakovic/Afp
image

Tamara i Aleksandar Vučić na susretu s kineskim predsjednikom Xi Jinpingom

Elvis Barukcic/Afp
image
Dimitrije Goll/Afp
image

U društvu tadašnje predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović u Beogradu 2017. Tamara je bila trudna, u toj je godini rodila sina Vukana

Pedja Milosavljević/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 23:10