StoryEditorOCM
Stiliva todorić

‘Gazdina kći‘ na sprovod došla s torbicom koja vrijedi pravo malo bogatstvo, evo koliko za nju radi prosječan Hrvat

Piše Scena SD
6. rujna 2023. - 21:06

Na sahrani legendarnog zagrebačkog ugostitelja Slobodana Bobe Čimbura (71), koji je kroz 40 godina rada u svom restoranu gostio hrvatsku elitu, na zagrebačkome su se Mirogoju pojavili i članovi posrnule obitellji Todorić kojima je afera Agrokor izmijenila živote.

image

Ante, Iva, Ivica i Ivan Todorić
 

Goran Mehkek/Cropix

Oni i dalje žive u dvorcu u Kulmerovim dvorima, a na sahrani su stigli otac Ivica sa sinovima Antom i Ivanom i kćeri Ivom. Upravo je ona plijenila pozornost i to zbog torbe koju je nosila na sebi.

image

Ante i Iva Todorić

Goran Mehkek/Cropix

Riječ je o marki Chanel koja na internetskim trgovinama stoji 4622 dolara, odnosno 4322 eura, a ako se još niste naviknuli na euro - u kunama vam je to 32 tisuće i 415 kuna.

Da, da! Dobro ste pročitali! Iznos za koji prosječan Hrvat mora raditi najmanje pet mjeseci.

Prema podacima Poslovne Hrvatske Ivina tvrtka Srculence, koja se bavi poslovnim savjetovanjem, prošle je godine imala neto dobit od 4295 eura što znači da je za svoju torbu Chanel morala raditi punih godinu dana, pa i malo više.

image

Ante i Iva Todorić

Goran Mehkek/Cropix

Prema pisanju tjednika Express Todorićeva ima najmanje petnaest skupocjenih torbi čija je ukupna vrijednost prije šest godina procijenjena na 38.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 16:39