StoryEditorOCM
StilLUKSUZ JOJ PRISTAJE

Fani je modno ‘ušestila‘ Keruma, ali mnogi su gledali u njeno zapešće! Taj modni dodatak stoji vrtoglavih 50 tisuća eura

Piše M. K.
25. rujna 2024. - 17:14

Željko Kerum proslavio je danas 64. rođendan, na isti dan kada je njegova Hrvatska građanska stranka, proslavila 15. obljetnicu osnutka.

Koliko god je Željko kao centralna figura svečanosti privlačio pažnju svojim izjavama i fetama pršuta koje je majstorski rezao, kako su izvijestili naši reporteri, toliko su oči pomno "skenirale" i njegovu uvijek besprijekorno dotjeranu suprugu Fani.

Kerum opet reže pršut, doveo i Fani: Ja mogu sa svakim... Nisam rekao ‘mičite to ća‘ za pročelnicu koja me koštala

Fani ne možete "previdjeti", dapače, njezine modne kombinacije se uvijek analiziraju i komentiraju i mahom ocjenjuju jako visokim ocjenama.

image

Željko i Fani Kerum na današnjem slavlju u splitskom hotelu ‘Corner‘

Vojko Bašić/Cropix

Danas je Fani, pak, privukla pozornost fotografa zlatnim satom koji je nosila na lijevom zapešću. Kako navodi agencija Pixsell, a prenose 24sata, vrijednost Rolexa koji je nosila oko zgloba jest vrtoglavih 50.000 eura.

image

Fanin zlatni Rolex navodno košta 50 tisuća eura

Vojko Bašić/Cropix

Poznato je kako je Fani ljubiteljica odjeće i modnih dodataka. U travnju ove godine za glasanje je odjenula crne mokasinke s potpisom Prada čija je cijena oko 900 eura. Styling je zaokružila s Guccijevom crnom torbicom od teleće kože s printom ružičastih rombova, koja stoji oko 4000 eura. Remen je bio brenda Elisabetta Franchi, čija je cijena oko 200 eura. Svekupan "izborni" styling Fani Kerum stajao je oko 5100 eura.

Svi pričaju o skupim dizajnerskim krpicama Fani Kerum, sjetili smo se njenih izbornih stylinga! Evo koliko je ‘pizala‘

Fani je za današnje slavlje svoga supruga i njegove stranke ostala vjerna pastelnim tonovima koji joj jako dobro pristaju, a odabirom modela haljine bila je nepogrešiva. 

Zašto Rolex satovi koštaju toliko?

 

Stvar je u tome što Rolex ne prodaje izravno kupcima. Umjesto toga, koriste mrežu ovlaštenih trgovaca za prodaju svojih vrlo ograničenih zaliha. Treba se prijaviti na listu čekanja i mogu proći godine prije nego što možete osigurati jedan od ovih ekskluzivnih satova, navodi newbondstreet.

Alternativno, Rolex se može kupiti i na sekundarnom tržištu. Dok sekundarno tržište ima više satova i nema lista čekanja, cijene su obično više od kupnje novog Rolexa od ovlaštenog trgovca.

Posebnosti tržišta, kada se tome pridoda rijetkost svakog sata, znače da je pojedinim modelima porasla vrijednost jer ponuda ne može pratiti potražnju. 

Novi Rolex od oko 5000 USD malo je vjerojatno da će ikad jako poskupjeti. Međutim, vrlo skup Rolex može biti rijetkost i time jako poželjan, što mu, dakako, povećava vrijednost.

Najskuplji na svijetu ikad prodan

Rolex Cosmograph Daytona (Paul Newman) – 17,8 milijuna dolara

 

Specifični Rolex Cosmograph Daytona, koji pripadao glumcu Paulu Newmanu, najvrijedniji je Rolex sat ikad prodan u svijetu.

Newman je toliko popularizirao stil ovog sata da ga se često kategorizira kao “sat Paula Newmana”. Sat je u poznatoj trgovini Tiffany’s kupila supruga pokojnog glumca, a personalizirana ispisana poruka na njemu, koju je glumac namijenio svojoj kćeri, napisavši "Vozi vrlo polako, Joanne", plus činjenica da je glumac nosio sat svaki dan, uvelike su povećali njegovu vrijednost.

Prodan na dražbi za nevjerojatnu svotu od 17,8 milijuna dolara 2017. godine, ovaj model (brojem 6263) ponovno je prodan na aukciji 2020. godine.

Ovaj model Rolex Cosmograph Daytona satova više nije u opticaju, napravljeno ih je samo oko 22, što ih čini jednim od najvrjednijih Rolex satova na svijetu.

image

Specifični Rolex Cosmograph Daytona s personaliziranom porukom, koji je pripadao glumcu Paulu Newmanu, najvrijedniji je Rolexov sat ikad prodan u svijetu

Timothy A. Clary/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 18:54