StoryEditorOCM
StilATELIER

ELFS predstavlja novu kolekciju, u njoj će uživati i najzahtjevniji ljubitelji mode: ‘Tjedan mode vraća se u Hrvatsku‘

Piše STIL
2. svibnja 2023. - 14:56

Treće izdanje modne platforme Atelier održat će se 3. svibnja i ugostit će jedan od najcjenjenijih brendova regionalne modne scene - dizajnerski dvojac ELFS. Svako njihovo predstavljanje nove kolekcije događaj je koji se ne propušta.

S obzirom na to da je Atelier platforma koja promovira domaće dizajnere, a ELFS je brend koji se već etablirao na domaćoj modnoj sceni svojim izvanrednim dizajnom i visokom kvalitetom svojih kolekcija, njihova prisutnost na ovom događaju predstavlja veliko priznanje i potvrdu obostrane kvalitete rada.

Tandem Šekuljica Tandarić otvorit će treću modnu manifestaciju Atelier svojom aktualnom ljetnom kolekcijom koja će sigurno oduševiti publiku. Nakon toga slijede još tri jednako uzbudljiva modna dana u garaži Z centra gdje će se predstaviti drugi dizajneri i brendovi.

U suradnji s brendom De‘Longhi, ELFSI su prije samog događanja snimili ovu najavnu modnu kampanju i izjavili: ‘Najavljujemo da će i ova revija biti još jedan modni događaj za pamćenje u kojem će uživati i najzahtjevniji ljubitelji mode. Modna platforma Atelier još jednom potvrđuje svoj status kao mjesto na kojem se susreću kreativnost i inovativnost u modnom svijetu.‘

U novoj kolekciji za proljeće/ljeto 2023., ELFS se fokusira na ženstvenost i eleganciju. Kolekcija stvorena je za moderne žene koje žele izgledati elegantno i profinjeno, ali istovremeno i ženstvo. Sastoji se od različitih modela haljina namijenjenih svečanim prigodama i koristi probrane luksuzne materijale kako bi se osigurala upečatljivost i kvaliteta svakog odjevnog predmeta. Prikazuje različite modele haljina, izrađenih od romantičnih čipki, glamuroznih svjetlucavih tkanina i razigranih raskošnih tekstura. 

 “Izrazito smo ponosni što otvaramo i ovosezonsko izdanje Ateliera koje će zasigurno nadmašiti očekivanja te se nadamo da ćemo još jednom opravdati povjerenje publike i da će se ova tradicija nastaviti u narednim izdanjima. Ovakva modna događanja u Hrvatskoj nakratko su se izgubila, ali ne sumnjamo da ćemo pokazati da su ona još uvijek “u trendu” te da je njihova važnost velika. Atelier je sjajno zamišljen kao povratak tjedna mode u Hrvatskoj, koji se dugo čekao. Raduje nas što će grad opet živjeti modu u punom smislu, jednako kao i sva klijentela domaćih kreatora koja je iz sezone u sezonu sve veća”, izjavili su ELFSI.

Posljednji dani i sati prije same revije najužurbaniji su dio svake modne sezone, a omiljeni kofeinski napitak ključ je u zadržavanju koncentracije modnih kreatora. Kako ELFSI kroz smijeh ističu, u danima običnoga tempa preferiraju cold brew hladne napitke od kave koje mogu ponijeti sa sobom bilo gdje, a što se revija više približava jačina cold brew kave pripremljene na novom De’Longhi Eletta Explore uređaju koji olakšava pripremu omiljene hladne cold brew kave kod kuće postaje sve traženija. Spoj ljubitelja estetike i novog De’Longhi uređaja Eletta Explore potpuno je predvidljiv ako tome dodamo činjenicu da su ELFSI istinski ljubitelji kave. 

Pokrovitelji ovosezonskog modnog ELFS showa su De’Longhi, Violeta, čije omekšivače preporučuje dvojac ELFS, Vegeta Bio iz Podravke, sladoledi aRoma. Vjerni partneri su i svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, voda Jana koja predstavlja Janu collagen iz svoje linije Jana vitamin, tonik Thomas Henry, Freixenet koji donosi dodatnu dozu glamura sa svojim pjenušcima te Akta jedna od vodećih hrvatskih tvrtki specijaliziranih isključivo za proizvodnju vrećica. Za šminku i frizuru modela pobrinuti će se Profokus i Cotril Studia Premium.

Ovosezonsku modnu kampanju potpisuje dugogodišnji Elfsov suradnik fotograf Danijel Galić pod čijim je kreativnim vodstvom kampanja i nastala. Model je prekrasna Klara Blažević iz IM Studio Model Agency, a za frizuru se pobrinuo Studio Marcela dok je šminka djelo Dore Marošević.

image
ELFS
image
ELFS
image
ELFS
image
ELFS
image
ELFS
image
ELFS
image
ELFS
image
ELFS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 23:51