Involtini dolaze iz ukusne talijanske kuhinje, a tradicionalno se radi o rolicama patlidžana koje se kuhaju u umaku od rajčice. Inače, involtini u Italiji proizlazi iz riječi involto, što na talijanskom znači "snop", ili naizmjenično "zamotati", a talijani je poimaju kao male zalogaje hrane koje se sastoje od nekog vanjskoj sloja zamotanog oko punjenja. Bilo da su za predjelo, glavno jelo ili sitni zalogaji, involtini su puni okusa i savršeni izbor za okupljanja i druženje kad želite poslužiti nešto drugačije.
Rolice od tikvica su lagano jelo, a u isto vrijeme puno okusa. Priprema je jednostavna, a iako u ovom receptu nije potrebno, rolice, po želji, možete peći i u pećnici. Kako bi se zadovoljila i najistančanija nepca, sastojci ii začini su se pažljivo kombinirali, a a...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....