Jako je puno razloga za jesti tikvice: u sezoni su, relativno su povoljne, lagane su i niskokalorične te pune vrijednih sastojaka poput vitaminima A, C i K, mangana, kalija i magnezija. Pored svega navedenog tu je još jedan razlog - za njihovu pripremu postoji toliko puno dobrih načina da nam neće biti dovoljna cijela sezona za sve ih isprobati.
Najnoviji hit recept podrazumijeva naribane tikvice zapečene u pećnici, a ako vam to zvuči dosadnjikavo znači da niste vidjeli konačan rezultat. Posljednjih nas tjedana proganja po društvenim mrežama, a pronašli smo i domaću blogericu koja ga je iskušala te se tome pohvalila. Tamara Ivančić s Ave Dulcis objavila je video i recept uz komentar kako je jelo fino, hrskavo i jednostavno. Uz njeno vam ih dopuštenje prenosimo pa se m...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....