StoryEditorOCM
Slanosočno i puno gušta

Riba pečena u pećnici po ovom receptu osobito je ukusna i nikad se ne presuši: isprobajte ovu tehniku, oduševit će vas

Piše Spiza SD
23. veljače 2023. - 09:54

Riba je jedna od onih namirnica kojih bismo trebali jesti što češće, ali unatoč tome što znamo koliko je zdrava, mnogi se ustručavaju od njene pripreme kod kuće. Nekima se ne da čistiti, drugi baš ne vole miris ribe koji se širi za vrijeme pripreme, a treći jednostavno još nisu pronašli dovoljno dobar način za njenu pripremu.

Oko prvog vam problema ne možemo pomoći, no ako se malo potrudite, već prilikom kupovine netko je drugi može očistiti umjesto vas. Za druga dva problema imamo savršeno rješenje - recept koji pord toga jamči da će riba biti savršeno pečena i ostati sočna.

Riba pečena "u škartocu" nije neko novo otkriće, no stvar je u malim "cakama". Obavezno prilikom pečenja koristite i drugo povrće pored uobičajenih krumpira te nemojte zaboraviti dodati mal...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. prosinac 2024 15:50