StoryEditorOCM
Slanoza prste polizati

Kuhar otkrio kombinaciju sastojaka i začina za najukusniju piletinu ikad: trik je u sirovim jajima i ovim začinima...

Piše M. K. P.
31. kolovoza 2024. - 18:30

Za sve ljubitelje brzih i ukusnih recepata, Instagram video autora @recognazingmaster, koji je podijelio i korisnik Jeff Cartwright, dokazuje da prženje na tavi nikad nije bilo jednostavnije, a ni ukusnije. Spoj pilećih prsa i svježih jaja na potpuno novi način, uz dodatke jednostavnih sastojaka za vrhunski okus, jednostavno morate probati.

image
Screenshot/instagram/

– Jeste li znali da ćete dodavanjem sirovih jaja u pileća prsa dobiti najbolji recept ikada? – primamljiv je poziv autora na početku ovog viralnog videa, koji je prikupio više od 190 tisuća pregleda i lajkova.

Dakle, u 500 grama izrezanih pilećih prsa ubacite tri svježa jaja te začinite solju, crnim paprom, dimljenom crvenom paprikom i na kraju dodajte tri žlice majoneze. Sve to lijepo i dobro pomiješajte u jednu kompaktnu smjesu i nakon toga dodajte 100 grama bijelog brašna, 100 grama izribanog sira mozzarelle i malo korijandera. Ponovno sve sastojke dobro izmiješajte, a onda je sve spremno za kuhanje. Na već zagrijanu tavu i vruće ulje formirajte male kružne porcije napravljene smjese i pržite dok ne dobijete rumenozlaćanu boju.

image
Screenshot/instagram/
image

i.

Screenshot/instagram/

– Finalni rezultat će vam se svidjeti jer ćete dobiti ukusno jelo, koje će svakoga zadovoljiti – zaključuje. 

image
Screenshot/instagram/

Ne propustite pogledati video u cijelosti. Možda već danas i isprobate ovaj recept. Dobar tek!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:57